Libnet.ro
UNICEF

19:30

Daca este mai bine pentru romani, vom da mai multi bani la Pilonul I de pensii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca este mai bine pentru romani, vom da mai multi bani la Pilonul I de pensii

Premierul Mihai Tudose a declarat ieri ca discutiile in cazul Pilonului I si Pilonului II de pensii sunt avansate, aratand ca, daca este mai bine pentru contribuabilii din tara noastra, vor fi alocati mai multi bani pentru Pilonul I de pensii. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Tudose, interviu pentru Antena 3: Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG/ Sa vedem daca Schengen mai e de actualitate/ Vom cumpara si elicoptere civile de la Ghimbav

Antena 3 difuzeaza la aceasta ora un interviu inregistrat de la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor, in special asupra celei care ii ia dreptul presedintelui de a numi procurorul general si procurorul sef al DNA. Din nou pauza si comentarii in studio. Cui credeti ca i se cere parerea? Lui Florin Iordache. care spune ca protestele nu isi au locul acum deoarece urmeaza dezbaterea publica si apoi n Parlamentinterviu in desfasurare.

Ciolacu: E ceva ingrijorator cu pensiile private. Banii ar trebui gestionati mai bine, ca oamenii sa aiba o pensie mai mare

Aflat vineri la Neptun, vicepremierul Marcel Ciolacu a spus ca nu se iau bani din Pilonul II sa se mute in Pilonul I, fiind exclusa o asemenea decizie, dar acesti bani ar trebui gestionati mai bine, astfel incat cei care cotizeaza la acest fond de pensii sa se bucure de pensii mai mari. Se va lua o decizie doar daca vor avea de castigat cei inscrisi la Pilonul II de pensii, a spus acesta.

Victor Ponta: Sa spui in 2017 intr-o tara membra UE cu economie de piata ca statul administreaza mai bine este ceva populist, neadavarat si periculos

Victor Ponta a criticat vineri seara declaratiile premierului Mihai Tudose potrivit carora randamentul pilonului I de pensii este mult mai mare decat al pilonului II. Potrivit fostului premier, sa spui ca statul administreaza mai bine este populist, neadevarat si periculos, avand in vedere ca pilonul I are un deficit anual de 15 miliarde din cauza diferentei dintre cat se incaseaza din salarii si cat se plateste catre pensionari.

Top 20 cei mai bine platiti actori din lume: Mark Wahlberg este liderul clasamentului cu venituri de 68 mil. de dolari

Mark Wahlberg este cel mai bine platit actor din lume cu venituri totale de 68 de milioane de dolari inregistrate in ultimele 12 luni, perioada 1 iunie 2016 1 iulie 2017, conform topului anual publicat de Forbes pe 22 august.

Brigitte Macron vs Prima Doamna a Bulgariei. Mai bine ca in Romania?

Dupa vizita fulger de joi din Romania, Brigitte Macron si Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au ajuns in Bulgaria. Iata cum s-a imbracat de aceasta data Prima Doamna a Frantei si cum s-a imbracat Prima Doamna a Bulgariei.

E ceva ingrijorator in privinta Pilonului II de pensii, banii pot fi gestionati mai bine

Vicepremierul Marcel Ciolacu a declarat astazi, la Neptun, ca exista ceva ingrijorator in privinta Pilonului II de pensii, in conditiile in care banii pot fi gestionati mai bine, urmand ca Guvernul sa ia o decizie in acest sens, fara a avea insa o intrare brutala.

Ce fac bulgarii mai bine decat romanii?

Turism. Asta fac mai bine decat noi. M-am intors dupa sase zile de Bulgaria, intr-un satuc de langa granita, pe care toata lumea-l stie, dar e mare secret sa nu se strice cumva ca Vama Veche si 2 Mai, visele de aur ale vacantelor romanesti de litoral.

Intalnirea nationala MINI din 2017. Spirit britanic pentru romani autentici

Daca ajungi sa conduci un MINI, n-ai cum sa nu prinzi spiritul acestui brand. Cu cat e mai vechi, cu atat mai autentica experienta. Iar dupa ce vei fi trecut prin asta, cu siguranta MINI iti va ramane in suflet si in minte. Vei ajunge sa-ti doresti o asemenea masina. Unii dintre noi, romani autentici, am prins repede spiritul britanic, iar de cativa ani avem chiar si intalniri nationale, organizate prin forum. Asadar, iata cateva randuri scrise de un posesor de MINI, dupa intalnirea nationala din 2017.

Macron:Pentru Romania, situatia din prezent nu este ideala, unele tari profita de diferentele salariale /Sistemul actual este daunator atat pentru Romania, cat si pentru Europa

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis ca Europa va exploda din cauza dumpingului social si fiscal, si ca sistemul actual este daunator si pentru Romania si pentru Europa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )