Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este noul reprezentant al FMI in Romania.

România Liberă România Liberă,
Cine este noul reprezentant al FMI in Romania.

Fondul Monetar International FMI) a anuntat vineri numirea lui Guillermo Tolosa, cetatean uruguaian, ca reprezentant rezident al institutiei in Romania si Bulgaria, informeaza Mediafax. Dupa mai mult de 4 ani, mandatul meu ca reprezentant rezident al FMI in Romania si Bulgaria se incheie. Succesorul meu este Guillermo Tolosa, care va incepe lucrul in noua functie la 1 iulie 2013, a declarat actualul reprezentant rezident al FMI in Romania si Bulgaria, Tonny Lybek, intr-un comunicat transmis . continuă pe România Liberă

Guillermo Tolosa, noul Reprezentant Rezident in Romania si Bulgaria al FMI

Fondul Monetar International FMI) a anuntat ca noul Reprezentant Rezident in Romania si Bulgaria al institutiei va fi uruguaianul Guillermo Tolosa, potrivit unui comunicat de presa.

Manuel Pellegrini este noul antrenor al celor de la Manchester City

Antrenorul chilian Manuel Pellegrini este noul tehnician al englezilor de la Manchester City, acesta semnand un contract valabil pe trei sezoane, potrivit Mediafax. Pellegrini s-a declarat incantat de oportunitatea de.

Mircea Badea: Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata

In cadrul editiei de marti a emisunii in gura presei, Mircea Badea a afirmat ca presedintele Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata. S-a batut.

Cine este Cristi Busoi, propunerea lui Ponta la sefia CNAS.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca il va propune pe europarlamentarul Cristian Busoi la conducerea CNAS, ca urmare a demisiei lui Doru Badescu. Cristian Busoi este membru in Parlamentul European din anul 2007, in prezent activ in Comisia pentru Piata Interna si Protectia Consumatorilor, Delegatia la Comisia Parlamentara de cooperare UE-Moldova si Delegatia la Adunarea Parlamentara EURONEST. Citeste si: Doru Badescu a DEMISIONAT de la CNAS. Vezi cu cine il va inlocui .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )