Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manuel Pellegrini este noul antrenor al celor de la Manchester City

B1 B1,
Manuel Pellegrini este noul antrenor al celor de la Manchester City

Antrenorul chilian Manuel Pellegrini este noul tehnician al englezilor de la Manchester City, acesta semnand un contract valabil pe trei sezoane, potrivit Mediafax. Pellegrini s-a declarat incantat de oportunitatea de. continuă pe B1

Hristo Stoicikov este noul antrenor al echipei TSKA Sofia

Fostul mare fotbalist bulgar Hristo Stoicikov a fost numit in functia de antrenor al formatiei TSKA Sofia, acesta declarandu-se fericit de oportunitatea de a antrena echipa la care s-a remarcat pentru prima oara,.

Mircea Rednic, noul antrenor al CFR-ului

Mircea Rednic este, in mod oficial, antrenorul celor de la CFR Cluj. Ultima data la Standard, Puriul va primi un salariu de 300. 000 de euro pe sezon. Da, Rednic e noul antrenor principal al CFR-ului, a declarat Arpad Paszkany pentru citynews. ro.

Cine este noul reprezentant al FMI in Romania.

Fondul Monetar International FMI) a anuntat vineri numirea lui Guillermo Tolosa, cetatean uruguaian, ca reprezentant rezident al institutiei in Romania si Bulgaria, informeaza Mediafax. Dupa mai mult de 4 ani, mandatul meu ca reprezentant rezident al FMI in Romania si Bulgaria se incheie. Succesorul meu este Guillermo Tolosa, care va incepe lucrul in noua functie la 1 iulie 2013, a declarat actualul reprezentant rezident al FMI in Romania si Bulgaria, Tonny Lybek, intr-un comunicat transmis .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )