Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cine este noul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana

Adevărul Adevărul,
Cine este noul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana

Colonelul Sorin Mihai Caba a fost numit inspector sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Crisana al judetului Bihor. El a promovat examenul pentru ocuparea postului de inspector sef organizat la Bucuresti, in luna mai a. c. , de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Adevărul

Povestea omului de incredere al lui Donald Trump. Cine este romanul care lucreaza pentru presedintele american

Andrew Weiss, originar din Romania, lucreaza pentru Donald Trump de 25 de ani, fiind responsabil cu dezvoltarea proiectelor imobiliare, potrivit zf. ro. intr-un articol din New York Times, apare numele.

Prima masura a noul sef ANCOM: si-a marit leafa la 10.000 euro pe luna

Catalin Drula, deputat USR, a postat pe Facebook o imagine din care reies primele masuri luate de noul sef ANCOM, Adrian Dita: a trimis in Parlament, cu ajutorul PSD, un amendament prin care vrea sa-si mareasca salariu la aproximativ 10. 000 de euro lunar. Schimbarea vine la mai putin de o luna de la numirea sa in functie, asta dupa ce Guvernul a emis o ordonanta de urgenta pentru scoaterea presedintelui Iohannis de la numirea sefului ANCOM.

Alegeri locale partiale: Liviu Butnaru (PNL) este noul primar al orasului Rasnov

Liberalul Liviu Butnaru este noul primar al orasului Rasnov, el fiind ales de peste 51% din voturi, iar pe locul al doilea s-a clasat, la fel ca la alegerile din 2016, Daniel Diaconu PER) cu 42,1%, anunta News. ro, citand Biroul Electoral Judetean Brasov.

Alegeri locale partiale Brasov. Oficial: Liberalul Liviu Butnaru este noul primar al orasului Rasnov

Alegeri locale partiale Brasov. Liberalul Liviu Butnaru este noul primar al orasului Rasnov, el fiind ales de peste 51 la suta din alegatori, iar pe locul al doilea s-a clasat, la fel ca la alegerile din.

Exit Poll. PSD a pierdut primaria municipiului Targu Jiu. Marcel Romanescu, candidatul liberalilor, este noul primar al orasului

Liberalul Marcel Romanescu este noul primar al municipiului Targu-Jiu, acesta invingandu-l pe principalul sau contracandidat, social-democratul Aurel Popescu, conform numaratorii paralele realizate de PNL in peste jumatate din sectiile de votare, potrivit Agerpres.

Constantin Bratu este noul Public Affairs and Communication Manager Coca-Cola Romania si Moldova

Incepand cu luna iunie 2017, Constantin Bratu se alatura echipei Coca-Cola Romania, preluand conducerea Departamentului de Comunicare Coca-Cola, din pozitia de Public Affairs and Communication Manager pentru Romania si Moldova, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Creierul din spatele jocului bolnav Balena Albastra a fost arestat! Cine este cea mai recenta victima a sa

Barbatul suspectat ca ar fi creierul din spatele jocului bolnav Balena Albastra, responsabil pentru cel putin 31 de morti, a fost arestat de politie, scrie Mirror. Postasul Ilya Sidorov, in.

Cine este Jelena Ostapenko - Cifrele inregistrate de letona in drumul spre finala de la Roland Garros

Aflata pe locul 47 WTA, Jelena Ostapenko este marea surpriza e editiei din acest an de la Roland Garros. Calificata in premiera intr-o finala de Grand Slam, Ostapenko a aratat o forma incredibila, eliminand jucatoare mult mai bine clasate. In ultimul act de la Paris, sportiva in varsta de 20 de ani o va infrunta pe Simona Halep, a treia favorita a competitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )