Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine este Rozalia Biro, propunerea UDMR la functia de ministru al Culturii si vicepremier. Senatorul UDMR este anchetat de DNA pentru abuz in functie

Hotnews Hotnews,
 Cine este Rozalia Biro, propunerea UDMR la functia de ministru al Culturii si vicepremier. Senatorul UDMR este anchetat de DNA pentru abuz in functie

Senatorul Biro Rozalia este propunerea UDMR pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier, a anuntat Kelemen Hunor, la finalul Consiliului Permanent al organizatiei, el precizand ca aceasta nominalizare se va afla pe masa premierului inainte de 1 august. Ea este anchetat de DNA pentru abuz in functie din 2012, dosar ce are la origine un raport al Agentiei Nationale de Integritate. Vezi mai multe detalii in articol. continuă pe Hotnews

Rozalia Biro, propunerea UDMR pentru functia de ministru al Culturii. Detine o avere impresionanta si este in atentia DNA

Noul ministru al Culturii va fi senatorul bihorean Rozalia Biro, membru UDMR. Ea va ocupa locul lasat liber de Kelemen Hunor, cel care si-a anuntat retragerea de la 1 august. Totdata, Rozalia Biro ar putea ocupa si postul de vicepremier.

Rozalia Biro, propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii. Detine o avere impresionanta si este in atentia DNA

UDMR a propus-o pe Rozalia Biro in fruntea Ministerului Culturii. Senatorul bihorean ar urma sa ocupe E locul lasat liber de Kelemen Hunor, cel care si-a anuntat retragerea de la 1 august. Totdata, Rozalia Biro ar putea ocupa si postul de vicepremier.

Petele Rozaliei Biro, propunerea UDMR la Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ieri numele persoanei care urmeaza sa ii ia locul in Guvern, in functiile de ministru al Culturii si vicepremier: senatorul de Bihor Rozalia Biro.

Biro Rozalia este propunerea UDMR pentru ministru al Culturii si vicepremier

Presedintele CRU al UDMR, senatorul Biro Rozalia, este propunerea Uniunii pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier, a anuntat Kelemen Hunor. Nominalizarea se va afla pe masa premierului inainte de.

Rozalia Biro, in carti pentru a prelua Ministerul Culturii

Senatorul UDMR Rozalia Biro, presedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali, spune ca a avut o discutie cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, referitor la viitorul ministru al Culturii. Sefa organizatiei de femei afirma ca ar fi onorata sa fie propusa de UDMR pentru a prelua portofoliul Culturii.

Cine este noul iubit al Monicai Birladeanu

Monica Birladeanu este implicata de aproape un an intr-o noua relatie, dupa despartirea de producatorul de film Bobby Paunescu. Noul partener al actritei este fotograf, regizor, cel care a lansat o cunoscuta publicatie de moda. Iata despre cine este vorba.

REVISTA PRESEI: Cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom

Gandul arata care au fost argumentele ce i-au convins pe parlamentari sa voteze in unanimitate proictul de lege privind reducerea CAS. Capital prezinta topul celor mai mari santiere din Bucuresti. Hotnews explica cum isi da Romania cu stangul in dreptul la nominalizarea comisarului european. Ziarul Financiar dezvaluie cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom. Adevarul anunta ca ruta cea mai scurta spre Grecia, prin Vama Makaza, e redeschisa de joi dupa-amiaza traficului. Wall-Street arata cum ar fi evoluat salariile sefilor marilor companii listate din Romania daca ar fi fost platiti ca in vest. Ziare. com scrie despre cum hranesc niste tineri sarmanii din Cluj. Sport. ro anunta care sunt posibilele aversare ale Stelei inainte de play-off.

Biro Rozalia este propunerea UDMR pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier

Presedintele CRU al UDMR, senatorul Biro Rozalia, este propunerea Uniunii pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier, a anuntat Kelemen Hunor. Nominalizarea se va afla pe masa premierului inainte de.

De nerecunoscut! Cine este aceasta vedeta cu burtica imensa?

Si-a refacut viata si, ca sa nu se simta actualul iubit mai prejos decat fostul sot, se pregateste sa-i daruiasca si lui un urmas. Iar aceasta vedeta greu de recunoscut din cauza sarcinii este mandra.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )