Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine este tanarul roman care si-a cumparat noul Aston Marin Valkyrie, editia limitata de 3 milioane de euro! (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Cine este tanarul roman care si-a cumparat noul Aston Marin Valkyrie, editia limitata de 3 milioane de euro! (VIDEO, FOTO)

Aston Martin Valkyrie pune la bataie 150 de bolizi de lux a cate 3 milioane de euro. Una dintre masinile de lux urmeaza sa ajunga in Romania. Bogdan Capusan, fiul unor magnati imobiliari din. continuă pe B1

Cine este tanarul roman care si-a cumparat noul Aston Martin Valkyrie, editia limitata de 3 milioane de euro! (VIDEO, FOTO)

Aston Martin Valkyrie pune la bataie 150 de bolizi de lux a cate 3 milioane de euro. Una dintre masinile de lux urmeaza sa ajunga in Romania. Bogdan Capusan, fiul unor magnati imobiliari din.

FOTO. Cine este britanicul care a intrat cu masina in oamenii care ieseau dintr-o moschee, la Londra. Dupa ce a comis atacul, el a strigat: Vreau sa omor musulmanii!

Barbatul care a intrat cu masina in oamenii care ieseau dintr-o moschee, dupa ce au participat la o ceremonie religioasa, intr-un cartier londonez, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 11, este un britanic in varsta de 47 de an, tatal a patru copii, care nu era cunoscut autoritatilor, a anuntat politia.

Sinteza zilei: Culisele scandalului Dragnea-Grindeanu. Cine este, de fapt, marele invins al crizei politice

Mihai Gadea prezinta, miercuri, la Sinteza zilei, culisele scandalului Dragnea-Grindeanu, sfarsit printr-o motiune de cenzura prin care partidul de guvernamant si-a daramat propriul.

Cine este Constantin Iacov, omul pe care Dragnea l-a acuzat ca a incercat sa preia guvernul cu forta

Liviu Dragnea a declarat ca au fost cativa politicieni si oameni de afaceri care au incercat sa preia guvernul prin forta si au esuat. intrebat care ar fi acei afaceristi, seful PSD l-a dat ex.

Cine este Constantin Iacov, omul pe care Dragnea l-a acuzat ca a incercat sa preia guvernul cu forta (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca au fost cativa politicieni si oameni de afaceri care au incercat sa preia guvernul prin forta si au esuat. intrebat care ar fi acei afaceristi, seful PSD l-a dat ex.

Surpriza uriasa in Romania. Cine este autorul atentatului de la moscheea din Londra

Suspectul arestat de politia britanica dupa ce a intrat cu o camioneta in pietoni in apropierea unei moschei din Finsbury Park, in nord-estul Londrei, este acum retinut pentru terorism,.

Punctul de intalnire: Cine sunt parlamentarii PSD care s-au opus concesiilor majore promise UDMR

Radu Tudor a dezvaluit, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, numele celor trei parlamentari PSD care au criticat intelegerea politica pe care Liviu Dragnea ar fi negociat-o cu UDMR,.

Lovitura pentru tabara Grindeanu - Ponta: Nicolae Banicioiu este singurul ministru care a ramas alaturi de echipa PSD 2

Nicolae Banicioiu este singurul ministru apropiat de Victor Ponta care a ramas fidel echipei Ponta - Grindeanu, aparand azi in Parlament alaturi de premier si secretarul general al Guvernului, potrivit.

Carmen Dan, despre Grindeanu: Nu mai functioneaza normal, e doar o papusa a carei cheita se intoarce ritmic si periodic. In spatele lui este Victor Ponta, care spera sa faca jocurile politice

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, la Romania TV, ca Sorin Grindeanu este doar o papusa a carei cheita se intoarce ritmic si periodic, iar in spatele acestuia sunt Victor Ponta, cel care se vrea adevaratul premier, si alti cativa sforari, relateaza News. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )