Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cu cine va juca Romania duminica, in primul meci din Grupa Principala II, la Campionatul European din Suedia

Adevărul Adevărul,
Cu cine va juca Romania duminica, in primul meci din Grupa Principala II, la Campionatul European din Suedia

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in Grupa Principala II, celelalte reprezentative calificate, in urma meciurilor de vineri seara, din Grupele C si D, fiind Norvegia, Danemarca, Cehia, Rusia si Ungaria. Romancele vor debuta chiar duminica. continuă pe Adevărul

Romania isi cunoaste adversarele din grupa principala. Trebuie sa castigam tot pentru semifinale

Vineri seara s-a stabilit si grupa principala din care face parte echipe Romaniei la Campionatul European, iar misiunea tricolorelor se anunta una de foc.

Handbal feminin: Romania a debutat cu o infrangere la EURO 2016, 21-23 cu Norvegia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa de Norvegia cu scorul de 23-21 13-11), luni seara, la Helsingborg, in primul sau meci din Grupa D a Campionatului European Suedia - EURO 2016, scrie Agerpres.

Romania invinge Croatia si se califica in grupele principale la Campionatul European

Nationala feminina avea nevoie de victorie in fata Croatiei, vineri seara, in ultimul meci din Grupa D a Campionatului European pentru a fi sigura de calificarea in grupele principale si tricolorele s-au impus in stil de mare echipa, cu 31-26 15-13).

MINUT cu MINUT Romania-Rusia la Campionatul European de handbal

Romania a intalnit Rusia, miercuri de la 19:30 live text in aceasta pagina, in al doilea meci din Grupa D la Campionatul European de handbal din Suedia.

LIVE Romania-Rusia la Campionatul European de handbal (19:30)

Romania intalneste Rusia, miercuri de la 19:30 live text in aceasta pagina, in al doilea meci din Grupa D la Campionatul European de handbal din Suedia.

Veste EXCELENTA pentru Florin Andone! Romanul, inclus in echipa etapei in Spania chiar in wekendul in care s-a jucat cel mai TARE meci din lume, Barca-Real (FOTO)

Vestile bune vin din Spania, mai cu seama de la Florin Andone. Internationalul roman in varsta de 23 de ani a fost inclus de jurnalistii de la Marca in echipa etapei a 14-a din La Liga.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )