Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romania invinge Croatia si se califica in grupele principale la Campionatul European

Online Sport Online Sport,
Romania invinge Croatia si se califica in grupele principale la Campionatul European

Nationala feminina avea nevoie de victorie in fata Croatiei, vineri seara, in ultimul meci din Grupa D a Campionatului European pentru a fi sigura de calificarea in grupele principale si tricolorele s-au impus in stil de mare echipa, cu 31-26 15-13). continuă pe Online Sport

Romania invinge campioana olimpica Rusia la Campionatul European. Dedu, imperiala! (VIDEO)

Nationala feminina de handbal a Romaniei a castigat, miercuri seara, duelul cu Rusia, detinatoarea titlului olimpic, scor 22-17 11-9), intr-o partida din Grupa D a Campionatului European gazduit de Suedia.

Cu cine va juca Romania duminica, in primul meci din Grupa Principala II, la Campionatul European din Suedia

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in Grupa Principala II, celelalte reprezentative calificate, in urma meciurilor de vineri seara, din Grupele C si D, fiind Norvegia, Danemarca, Cehia, Rusia si Ungaria. Romancele vor debuta chiar duminica.

Cum arata prima grupa principala la Campionatul European

Joi seara s-au disputat ultimele meciuri din Grupele A si B la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Suedia.

Victorie pentru echipa nationala de handbal feminin. Jucatoarele s-au calificat in grupele principale la EURO 2016. Cristina Neagu: Suntem foarte fericite ca am castigat. Din punctul meu de vedere, incepem sa visam

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat, vineri, in grupele principale la EURO 2016, dupa ce a invins formatia Croatiei, cu scorul de 31-26 15-13).

MINUT cu MINUT Romania-Rusia la Campionatul European de handbal

Romania a intalnit Rusia, miercuri de la 19:30 live text in aceasta pagina, in al doilea meci din Grupa D la Campionatul European de handbal din Suedia.

LIVE Romania-Rusia la Campionatul European de handbal (19:30)

Romania intalneste Rusia, miercuri de la 19:30 live text in aceasta pagina, in al doilea meci din Grupa D la Campionatul European de handbal din Suedia.

Botosaneanca ce a adus glorie sportului romanesc. Sorina Hulpan a facut senzatie la Campionatul European de Haltere castigand trei medalii

Botosaneanca Sorina Hulpan a reusit sa obtina trei medalii la Campionatul European de Haltere din Israel. Sportiva, un adevarat talent, a reusit sa se impuna la toate categoriile la care a participat.

LIVE Romania-Croatia la Campionatul European de handbal (19:30) - Calcule de calificare

Urmariti live text in aceasta pagina, vineri seara de la ora 19:30, meciul Romania-Croatia din Grupa D a Campionatului European gazduit de Suedia.

LIVE Romania-Croatia la Campionatul European de handbal

Urmariti live text in aceasta pagina, vineri seara de la ora 19:30, meciul Romania-Croatia din Grupa D a Campionatului European gazduit de Suedia.

MINUT cu MINUT Romania-Croatia la Campionatul European de handbal

Ati urmarit live text in aceasta pagina, vineri seara de la ora 19:30, meciul Romania-Croatia din Grupa D a Campionatului European gazduit de Suedia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )