Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cine va fi marele absent la mitingul PSD?

Antena3 Antena3,
Cine va fi marele absent la mitingul PSD?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu participa la mitingul de maine din Piata Victoriei. Va fi la Iasi, unde preda cursuri la facultate. La miting particpa cine doreste, a conchis. continuă pe Antena3

Propaganda PSD: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face conferinta de presa despre situatia fugarei Elena Udrea, dar nu se grabeste sa ofere informatii despre Ghita, Mazare sau Bica (VIDEO)

Inca o actiune propagandistica a PSD, dupa mitingul pregatit pentru sambata. Daca in cazul altor fugari celebri, informatii au venit greu de la oficiali, Tudorel Toader a iesit imediat in conferinta de pr.

LIVE VIDEO Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre cand ar trebui pusa in aplicare decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader este prezent joi si vineri in vestul tarii, la Arad si Timisoara. Joi, ministrul a vizitat Penitenciarul Timisoara si Curtea de Apel Timisoara.

MAREA SURPRIZA inainte de mitingul PSD! ULUITOR ce a decis Tudorel Toader in legatura cu prezenta sa la eveniment

Intrebat daca va participa la mitingul PSD din Capitala, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspduns ca nu se va afla in Bucuresti sambata seara. El a declarat ca la mitingul organizat de PSD.

VIDEO Tudorel Toader spune ca, in cazul nerespectarii deciziei CCR, sanctiunile pentru presedinte sunt votul alegatorilor sau suspendarea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader este prezent joi si vineri in vestul tarii, la Arad si Timisoara. Joi, ministrul a vizitat Penitenciarul Timisoara si Curtea de Apel Timisoara.

Ministrul Justitiei: Decizia CCR clarifica, nu modifica. E un conflict intre Guvern si Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, vineri, o prima reactie dupa motivarea Curtii Constitutionale. Nu as spune ca cineva a castigat sau cineva a pierdut, as spune ca decizia am citit-o si eu.

Ministrul Justitiei spune ca statul roman se afla in procedura de extradare in cazurile Ghita si Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat, la Timisoara, ca statul roman se afla in procedura de extradare in cazurile Sebastian Ghita si Elena Udrea, ca in primul caz s-a facut cererea de extradare si s-au transmis completarile solicitate de Serbia, iar in cel de-al doilea caz nu a fost probat motivul de natura politica ce a stat la baza dreptului de azil si exista un precedent cu Costa Rica.

Ministrul Justitiei: Decizia CCR este obligatorie pentru toti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca decizia CCR este obligatorie pentru toti. Orice decizie este producatoare de efecte juridice de la momentul publicarii in Monitorul Oficial. Nu cred.

Protestul REZIST de sambata NU are autorizatie in timp ce mitingul PSD a obtinut UNDA VERDE

Protestul Rezist, anuntat sambata, in aceeasi zi cu marele miting al PSD, nu este autorizat de autoritatile locale, au precizat reprezentantii Jandarmeriei Capitalei pentru stiripesurse. Pe de alta parte,.

CFR inchiriaza trenuri cu destinatia Bucuresti, in aceeasi zi cu mitingul PSD. Compania nu spune cine a contractat si platit garniturile

Compania nationala de transport feroviar CFR Calatori a inchiriat pentru sambata trei perechi de trenuri cu destinatia Bucuresti, in aceeasi zi in care in Capitala are loc mitingul PSD impotriva abuzurilor, scrie Mediafax. Compania nu a precizat cine a platit pentru ele.

Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Proclamat drept miting impotriva abuzurilor, in conditiile in care exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante, mitingul PSD, programat pentru sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei s-ar putea derula in semi-intuneric, daca una dintre cele mai cladiri din zona va fi cufundata in bezna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )