Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cine ar putea prelua portofoliul Sanatatii in guvernul Orban: Noul ministru va trebui sa gestioneze criza medicamentelor ale caror preturi expira si problema rezidentiatului

B1 B1,
Cine ar putea prelua portofoliul Sanatatii in guvernul Orban: Noul ministru va trebui sa gestioneze criza medicamentelor ale caror preturi expira si problema rezidentiatului

Ludovic Orban a fost desemnat, marti, premier de catre presedintele Klaus Iohannis, iar liderul PNL trebuie acum sa-si formeze echipa guvernamentala cu care va merge in Parlament pentru a cere votul de. continuă pe B1

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

Liderul PSD, Viorica Dancila, ameninta cu excluderea din partid a celor care sustin Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le atrage atentia celor din partid ca cei care vor sustine la vot Guvernul Orban vor suporta consecinte. E o decizie pe care am luat-o, toti presedintii.

USR vine cu noi conditii pentru a vota Guvernul Orban. Ce solicitari de ultim moment are partidul lui Barna

USR a anuntat noi conditii pentru a sprijini la votul din Parlament Guvernul Orban. Pe langa primele patru conditii, enuntate, luni noapte, formatiunea condusa de Dan Barna pluseaza cu alte cerinte pe care le vor indeplinite de liberali.

Surse. 11 nume de ministri din Guvernul Orban. Surprize: Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt printre ei

Europarlamentarul Rares Bogdan, vehiculat pentru Ministerul de Interne sau pentru Ministerul Apararii, nu intra in Guvernul Orban si isi va continua activitatea la PE sustin surse politice pentru Adevarul. Raluca Turcan ar prefera sefia Camerei Deputatilor in detrimentul Ministerului Educatiei. Adevarul va prezinta in exclusivitate 11 nume pregatite de PNL pentru viitorul Guvern. Presedintele Klaus Iohannis va avea ultimul cuvant.

Surse. PSD ar putea vota Guvernul Orban. Ciolacu: Vom lasa luna de miere pentru noul Guvern, apoi vom intra in Opozitie

PSD ar putea vota noul Guvern format in jurul PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi luata azi, dupa o discutie in cadrul grupurilor parlamentare. Vineri, CEX-ul PSD a decis ca partidul sa nu voteze noul Executiv, insa decizia ar putea fi rasturnata, sustin sursele citate. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, exclude varianta alegerilor anticipate.

SONDAJ. Credeti ca Guvernul Orban va trece de votul Parlamentului?

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat marti pe liderul PNL, Ludovic Orban, in functia de prim-ministru. Dupa consultarile cu partidele politice parlamentare si formatiunile politice parlamentare, am tras.

Rasturnare de situatie. USR ar putea sa nu voteze Guvernul PNL. Decizia anuntata in urma cu putin timp

In aceasta marti, a fost anuntat ca USR ar putea sa nu isi exprime votul pentru un Guvern PNL, daca nu isi asuma un calendar pentru alegerile anticipate. De asemenea, cel care a facut aceste declaratii a fost deputatul Cristian Seidler. Potrivit acestuia, nimeni din partea USR nu ar fi mentionat ca sustine 100% un .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )