Libnet.ro
UNICEF

21:00

Rasturnare de situatie. USR ar putea sa nu voteze Guvernul PNL. Decizia anuntata in urma cu putin timp

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie. USR ar putea sa nu voteze Guvernul PNL. Decizia anuntata in urma cu putin timp

In aceasta marti, a fost anuntat ca USR ar putea sa nu isi exprime votul pentru un Guvern PNL, daca nu isi asuma un calendar pentru alegerile anticipate. De asemenea, cel care a facut aceste declaratii a fost deputatul Cristian Seidler. Potrivit acestuia, nimeni din partea USR nu ar fi mentionat ca sustine 100% un . continuă pe Playtech

Dancila avertizeaza parlamentarii PSD care vor indrazni sa voteze Guvernul PNL: Vor suporta sanctiunile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, anunta ca, in cazul in care vor exista senatori si deputati ai PSD care vor merge sa voteze Guvernul, acestia vor suporta sanctiunile. Ea adauga ca nu crede ca vor exista tradari, in conditiile in care PSD a anuntat ca nu va sustine Guvernul format de Ludovic Orban.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL: Vom sustine doar ce consideram ca este bine pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, marti, ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania, afirmand ca este nevoie de competenta si eficienta. Ponta declara ca Guvernul PNL nu crede ca poate raspunde asteptarilor societatii, de aceea Pro Romania nu va vota Guvernul PNL.

Surse. PSD ar putea vota Guvernul Orban. Ciolacu: Vom lasa luna de miere pentru noul Guvern, apoi vom intra in Opozitie

PSD ar putea vota noul Guvern format in jurul PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi luata azi, dupa o discutie in cadrul grupurilor parlamentare. Vineri, CEX-ul PSD a decis ca partidul sa nu voteze noul Executiv, insa decizia ar putea fi rasturnata, sustin sursele citate. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, exclude varianta alegerilor anticipate.

Familia unui posibil ministru in Guvernul PNL, afaceri de milioane de euro din contracte cu statul roman: Parintii mei conduc afacerea

Firma familiei deputatului PNL, Dan Valceanu, posibil viitor ministru al Muncii in Cabinetul PNL, face afaceri de milioane de euro din contracte cu statul roman. Cu toate acestea, intr-o interventie la Antena 3,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )