Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine sunt cei 118 nepoftiti din Parlamentul Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine sunt cei 118 nepoftiti din Parlamentul Romaniei

Parlamentul de la Bucuresti va avea 588 de parlamentari, fata de 470 de locuri cat are in prezent. Acest lucru se intampla deoarece 118 senatori si deputati au intrat in Legislativ primind mandate suplimentare, scrie Adevarul . continuă pe Wall-Street Ro

Politic Show: De ce au cantat Ponta si Antonescu aria tradarii; Cei 118 nepoftiti din Parlamentul Romaniei. Vedetele politice care au intrat in Legislativ pe mandate suplimentare; Analiza cu voturile pe masa la PDL

Politologul Cristian Parvulescu: Dupa Basescu, Antonescu si Ponta, am fi avut partid unic. Cea mai mare anomalie a sistemului actual de vot este. Victor Ponta pentru Reuters: Ma astept ca Basescu sa respecte Constitutia si vointa romanilor. Victor Ponta a declarat pentru agentia.

Domeniul la care UDMR detine recordul. N-au plecat din Parlamentul Romaniei de zeci de ani

Cativa deputati si senatori sunt de meserie parlamentari. Ei sunt in legislativul roman de zeci de ani si au ajuns chiar si la al saptelea mandat. La acest capitol, UDMR conduce detasat. Din cei 6.

Cine sunt cei mai votati politicieni. Vezi topul alesilor de la Senat si Camera

Niciunul dintre presedintii principalelor formatiuni politice din tara nu se afla in topul celor mai votati senatori sau deputati, potrivit pesurse. Topul voturilor la SenatCel mai votat senator a fost Zisu.

Cine sunt cei mai votati politicieni.

Alexandru Mazare a fost ales de peste 50. 000 de persoane, adica peste 15% din toti cei care au votat USL, atat la Camera Deputatilor cat si la Senat. Cel mai votat politician constantean este Alexandru Mazare. Senatorul PSD a obtinut 66,78% din voturile colegiului in care a candidat. Tot el este candidatul care a obtinut cel mai mare mare numar de voturi si din punct de vedere numeric, nu numai procentual. 520 de persoane au pus stampila pe buletinul de vot, in dreptul acestuia. Pentru a va .

REVISTA PRESEI. Cum a negociat UDMR intrarea la guvernare. ...

Cei 118 nepoftiti din Parlamentul Romaniei. Vedetele politice care au intrat in Legislativ pe mandate suplimentare, titreaza Adevarul in editia de joi: Parlamentul de la Bucuresti va avea 588 de parlamentari, fata de 470 de locuri cat are in prezent. Si aceasta pentru ca 118 senatori si deputati au intrat in Legislativ primind mandate suplimentare. Dintre acestia 61 provin de la PPDD, 55 de la ARD, iar cate unul de la USL si UDMR. Nume cu un important trecut in politica romaneasca nu se mai .

REVISTA PRESEI 13.12.2012

ADEVARUL *Cei 118 nepoftiti din Parlamentul Romaniei. Vedetele politice care au intrat in Legislativ pe mandate suplimentare Parlamentul de la Bucuresti va avea 588 de parlamentari, fata de 470 de locuri cat are in prezent. Si aceasta pentru ca 118 senatori si deputati au intrat in Legislativ primind mandate suplimentare.

Dragnea: Parlamentul Romaniei va avea 589 de parlamentari. Numai USL are 396 de parlamentari

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Antena 3, ca Parlamentul Romaniei va avea 589 de parlamentari, fata de 407 cati au fost pana acum, avand in vedere ca ultimele evidente ale.

Chuck Norris, printre solutiile romanilor pentru Parlamentul Romaniei.

Romanii care au considerat ca nu au cu cine sa voteze la alegerile parlamentare din 9 decembrie si au trecut singuri favoritii pe buletinele de vot la alegerile parlamentare de duminica. Astfel, au aparut printre candidati personaje precum Chuck Norris sau Vlad Tepes, potrivit rtv. net. Un fan al Universitatii Craiova a tinut sa voteze pentru ca echipei sale de suflet sa i se faca dreptate si a folosit buletinul de vot pentru a scrie ca FRF+LPF=MAFIA. Un alt alegator a tinut sa le .

Frauda bancara URIASA. Vasile Blaga si Liviu Popa, in interceptari. Cine sunt capii retelei

30 - Vasile Blaga si fostul sef al IGPR, Liviu Popa, apar in interceptarile din dosarul bacherilor. Surse judiciare spun ca unul dintre capii retelei ar fi omul de afaceri Marius Locic condamnat in.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt GREII ARD care au PIERDUT alegerile ...

Rezultatele partiale de la alegerile parlamentare din 9 decembrie au inclinat balanta in favoarea Uniunii Social Liberale. Cu toate ca Vasile Blaga isi exprima dorinta ca ARD sa obtina un procent de 23% din voturi, alianta nu a reusit sa depaseasca, potrivit rezultatelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central, mai mult de 16,69 % la Camera Deputatilor si 16,95%, la Senat. Prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase, candidata ARD in Colegiul .

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )