Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine sunt cei care au venit in apararea lui Dragnea la Inalta Curte. Seful OPC Constanta: Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanti PSD de multi ani! Axinte a luptat pentru culorile Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt cei care au venit in apararea lui Dragnea la Inalta Curte. Seful OPC Constanta: Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanti PSD de multi ani! Axinte a luptat pentru culorile Romaniei

Seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, Horia Constantinescu PSD) afirma, citat de Info Sud-Est, ca este prieten cu doi dintre barbatii care au venit marti, la Inalta Curte impreuna cu Codrin Stefanescu, in apararea lui Liviu Dragnea. Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo si este un luptator de greco-romane) titrat! ) Bogdan Cristache stiu ca lucreaza si el cu Axinte. imi sunt prieteni amandoi si niciunul nu este din clanul Duduianu!, a declarat seful OPC Constanta. El a mai spus ca Axinte Costel a lucrat la Bonton Palace, un restaurant din Herestrau detinut de Constantinescu impreuna cu Andrei Nastase, fiul fostului premier. continuă pe Hotnews

Ei sunt cei care l-au condus pe ultimul drum pe Iulian Vlad, seful principalului organ de represiune din perioada comunista (VIDEO)

Ultimul sef al Securitatii comuniste a lui Nicolae Ceausescu, Iulian Vlad, a fost inmormantat marti, la cimitirul Ghencea militar, informeaza B1 TV. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe.

Seful OPC Constanta este prieten cu bodyguarzii care au venit in apararea lui Dragnea la Curtea Suprema: Au venit din simpatie pentru PSD (FOTO)

Seful OPC Constanta, Horia Constantinescu, a recunoscut ca este prieten cu doi dintre barbatii care s-au prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-l apara pe seful PSD, Liviu.

S-a aflat cine erau bodyguarzii care l-au aparat pe Dragnea la Curtea Suprema: Au venit din simpatie pentru PSD (FOTO)

Seful OPC Constanta, Horia Constantinescu, a recunoscut ca este prieten cu doi dintre barbatii care s-au prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-l apara pe seful PSD, Liviu.

Cine sunt victimele atacului de la Las Vegas: veterani de razboi, profesoare si ofiteri de politie

Presa americana a inceput sa ofere primele detalii despre victimele atentatului de la Las Vegas, soldat cu cel putin 59 de morti si peste 500 de raniti. Cine sunt victimele masacrului de la Las Vegas:.

Cine sunt gorilele lui Dragnea de la Curtea Suprema. Fosti sportivi, bodyguarzi la clubul lui Andrei Nastase, simpatizanti PSD de multi ani

Axinte Costel, fost sportiv la Dinamo, luptator de Greco-romane, ar fi unul dintre barbatii care au venit la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de protestatari, afirma seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, Horia Constantinescu PSD), citat de Info Sud-Est .

2018, un an de cosmar pentru trei zodii. Cine sunt ghinionistii horoscopului

Anul 2018 este un an dificil pentru trei zodii. Despartiri, neintelegeri, probleme la locul de munca, toate acestea vor cadea pe capul acestor ghinionisti ale horoscopului. Iata care sunt aceste zodii: .

VIDEOAntreprenor StartUp Nation: Sunt cei maximum 200.000 de lei suficienti pentru a demara o afacere si a o creste pana sa se autosustina?

Ai accesat cei maximum 200. 000 de lei nerambursabili, prin StartUp Nation, insa munca ta nu s-a incheiat. Afacerea ta este de abia la inceput. Aceasta suma poate fi, intr-adevar, suficienta pentru a pune pe picioare un business si a-l aduce pana la un nivel la care sa se autosustina, insa acest lucru depinde atat de dimensiunea afacerii, cat si de domeniul de activitate. Care este orizontul necesar pentru ca business-ul sa devina autosustenabil? De unde poti obtine bani, nu doar ca sa incepi o afacere, ci si ulterior, ca o cresti? Si nu in ultimul rand, la ce se uita banca inainte de a-ti acorda un nou imprumut?.

Cum fac sex turcoaicele. Sunt singurele care apeleaza la aceasta tehnica! (FOTO)

Coranul interzice strict desfranarea, iar pierderea virginitatii inainte de casatorie reprezinta o slabiciune care nu poate fi trecuta cu vederea in societate. Mai mult de atat, pierderea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )