Libnet.ro
UNICEF

20:15

2018, un an de cosmar pentru trei zodii. Cine sunt ghinionistii horoscopului

Antena3 Antena3,
2018, un an de cosmar pentru trei zodii. Cine sunt ghinionistii horoscopului

Anul 2018 este un an dificil pentru trei zodii. Despartiri, neintelegeri, probleme la locul de munca, toate acestea vor cadea pe capul acestor ghinionisti ale horoscopului. Iata care sunt aceste zodii: . continuă pe Antena3

Cine sunt victimele atacului de la Las Vegas: veterani de razboi, profesoare si ofiteri de politie

Presa americana a inceput sa ofere primele detalii despre victimele atentatului de la Las Vegas, soldat cu cel putin 59 de morti si peste 500 de raniti. Cine sunt victimele masacrului de la Las Vegas:.

Perechile de zodii care sunt un adevarat dezastru impreuna

Inainte de a avansa in relatii, trebuie sa stiti care sunt perechile de zodii care formeaza cele mai dezastruoase cupluri, astfel incat sa poti evita oamenii care nu sunt potriviti pentru.

Horoscop 6 octombrie. Gemenii trebuie sa isi pastreze rabdarea. Ce sfaturi au astrele pentru celelalte zodii

Vineri, gemenii trebuie sa isi pastreze rabdarea, chiar daca lucrurile merg incet, pentru ca proiectul la care lucreaza va fi unul de succes. Nativii din varsator sunt sfatuiti sa aiba grija la tonul folosit in discutii, pentru ca ar putea sa provoace scandaluri inutile.

Cine sunt cei care au venit in apararea lui Dragnea la Inalta Curte. Seful OPC Constanta: Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanti PSD de multi ani! Axinte a luptat pentru culorile Romaniei

Seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, Horia Constantinescu PSD) afirma, citat de Info Sud-Est, ca este prieten cu doi dintre barbatii care au venit marti, la Inalta Curte impreuna cu Codrin Stefanescu, in apararea lui Liviu Dragnea. Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo si este un luptator de greco-romane) titrat! ) Bogdan Cristache stiu ca lucreaza si el cu Axinte. imi sunt prieteni amandoi si niciunul nu este din clanul Duduianu!, a declarat seful OPC Constanta. El a mai spus ca Axinte Costel a lucrat la Bonton Palace, un restaurant din Herestrau detinut de Constantinescu impreuna cu Andrei Nastase, fiul fostului premier.

Cine sunt gorilele lui Dragnea de la Curtea Suprema. Fosti sportivi, bodyguarzi la clubul lui Andrei Nastase, simpatizanti PSD de multi ani

Axinte Costel, fost sportiv la Dinamo, luptator de Greco-romane, ar fi unul dintre barbatii care au venit la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de protestatari, afirma seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, Horia Constantinescu PSD), citat de Info Sud-Est .

Business report: Ultimul asalt al nationalistilor romani asupra capitalului autohton. Cine sunt, de fapt, castigatorii din split TVA?; Cinci mituri despre FMI; Mega-consultantul financiar EY Romania ar fi trecut in liniste la split TVA

Problema unei generatii: desi somajul e la minim, procentul tinerilor neangajati din Romania ne claseaza pe locul 3 in Europa. Una dintre cele mai ingrijoratoare. Atentie: viteza legala a consumului a fost depasita cu mult. Cresterea cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul.

Sfarsit tragic pentru trei studenti. Au murit loviti de tren, in timp ce isi faceau un selfie

Trei studenti au murit loviti de tren marti in timp ce isi faceau un selfie pe sinele de tren, in India, tara cu cel mai mare numar de decese survenite in timp ce oamenii isi fac po.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )