Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine sunt cei doi piloti implicati in accidentul aviatic din Suceava

Antena3 Antena3,
Cine sunt cei doi piloti implicati in accidentul aviatic din Suceava

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, incident in urma caruia unul dintre. continuă pe Antena3

Cine sunt cei doi piloti implicati in accidentul aviatic din Suceava

Cornel Marinescu, pilotul mort in accidentul aviatic petrecut sambata, la Fratautii Vechi, judetul Suceava, era un pilot de acrobatii foarte experimentat. La fel si Sorin Bochis, ranit in acelasi.

Declaratia pilotului supravietuitor din accidentul aviatic din Suceava, chiar inainte de tristul eveniment: Speram ca in scurt timp sa putem sa oferim un spectacol...

Doua avioane s-au ciocnit in zbor, langa aerodromul de la Fratautii Vechi in Suceava. Cei doi piloti au ramas incarcerati. Dupa descarcerare, unul dintre piloti a fost gasit decedat, iar celalat a fost.

(P) Cine sunt cei 10 finalisti JCI Ten Outstanding Young Persons

Procesul de selectie in cadrul proiectului JCI Ten Outstanding Young Persons TOYP) s-a finalizat si ne-a oferit sansa de a descoperi oameni deosebiti, cu povesti de viata care reprezinta cu siguranta o sursa de inspiratie pentru fiecare.

Cine era pilotul mort in accidentul aviatic de la Suceava. Avea 60 de ani si o experienta uriasa

Cornel Marinescu era un pilot cu mare experienta, care a urmat cursurile de specialitate ale Scolii Militare de Ofiteri de Aviatie Aurel Vlaicu. in ultima vreme a zburat pe mai multe tipuri de avioane de acrobatie.

FOTO Cine este pilotul ranit grav in accidentul aviatic de la Suceava. Cariera impresionanta in aviatia militara, unde a fost pilot pe avioane supersonice

Pilotul ranit urma incidentului aviatic de la Suceava este timisoreanul Sorin Bochis, cel care a adus in Romania, in 2016, primul avion de acrobatie biplan Skeen Skybolt.

FOTO Cine este pilotul ranit grav in accidentul aviatic de la Suceva. Cariera impresionanta in aviatia militara, unde a fost pilot pe avioane supersonice

Pilotul ranit urma incidentului aviatic de la Suceava este timisoreanul Sorin Bochis, cel care a adus in Romania, in 2016, primul avion de acrobatie biplan Skeen Skybolt.

Noi informatii de la accidentul aviatic din Suceva. Cel de-al doilea pilot, in coma cu multiple traumatisme

Cel de-al doilea pilot implicat in accidentul aviatic ce a avut loc sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, se afla in coma, el.

Au aparut primele imagini de la accidentul aviatic din Suceava - VIDEO

Primele imagini de la accidentul aviatic din Suceava au fost prezentate in exclusivitate de Antena.

Povestea tulburatoare a pilotilor din accidentul aviatic de la Suceava

Pilotii implicati in accidentul de la aerodromul din judetul Suceava au povesti impresionante. Ambii piloti erau foarte experimentati si aveau mii de ore de zbor in palmares. Au fost aplaudati la scena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )