Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt si ce fac acum surorile Printesei Diana

ADPM ADPM,
Cine sunt si ce fac acum surorile Printesei Diana

Dupa tragicul deces al Printesei Diana, surorile ei, Lady Sarah McCorquodale si Baroness Jane Fellowes s-au retras din viata publica. Abia acum, la doua decenii de la disparitia Printesei inimilor, cele doua au acceptat sa apara din nou vorbind in cadrul documentarului Diana, 7 days, realizat de BBC. continuă pe ADPM

20 de ani de la moartea Printesei Diana. Harry si William au transformat The Sunken Garden in Gradina Alba, in amintirea mamei lor (VIDEO)

Comemorare la Palatul Kensington. in ajunul aniversarii a 20 de ani de la trecerea in nefiinta a printesei Diana, printii William si Harry si ducesa de Cambridge au vizitat gradina Palatului.

Cum a reactionat Printul Charles atunci cand copiii l-au intrebat de moartea Printesei Diana

Marturii cutremuratoare ies la iveala despre cum au reactionat copiii printesei Diana cand au aflat de moartea acesteia, potrivit realitatea. net. Familia regala a vrut sa ii tina pe Harry si.

Ultimele cuvinte ale Printesei Diana, dezvaluite de pompierul care i-a acordat primul ajutor: Eram convins ca va trai

Sergentul Xavier Gourmelon, pompierul care i-a acordat primele ingrijiri medicale Printesei Diana in momentul accidentului de masina in care si-a pierdut viata, a dezvaluit care au fost cu exactitate ultimele cuvinte pe care le-a rostit printesa inimilor.

Cine sunt concurentele din sezonul trei Bravo, ai stil!

A inceput deja noul sezon Bravo, ai stil, care va putea fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D. 11 concurente frumoase si hotarate au intrat astazi in competitia vietii lor, cea care le poate schimba radical viata si care le poate aduce premiul de 100. 000 de lei si faima mult dorita.

Rasturnare de situatie in cazul mortii Printesei Diana, la 20 de ani de la tragedie. Cine ar fi, de fapt, adevaratul vinovat

Printesa Diana ar fi scris ca Printul Charles planuieste un accident in masina, in care ea sa se aleaga cu o rana serioasa la cap. O astfel de situatie i-ar permite sa.

Subiectele zilei: Cine sunt senatorii si deputatii care au super-pensii: Melescanu incaseaza aproximativ 228.000 lei; Cum a ajuns Marea Unire un cactus. Sculptorul Bolborea a castigat concursul cu un alt proiect; Cum poate ajunge Romania o tara ca afara.

Miza enorma a pocherului cu Macron. Inalta vizita n-a fost, vadit, despre genunchii frumosi ai doamnei Iohannis. Nici despre ridurile babaciunii, cum cu insolenta maxima au sugerat unii, in Romania. In a carei presa s-au revarsat cantitati impresionante de prostii si de laturi asupra protagonistilor ei. Utopia Valea Jiului. Cronica a dezindustrializarii ratate. Isi poate cineva imagina acum care este atmosfera la Societatea Nationala de Inchideri de Mine Valea Jiului SA sau la Complexul Energetic Hunedoara SA.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )