Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt Petruta si Stefan, cei doi complici ai lui Gheorghe Dinca, care ar fi luat-o pe Luiza

România Liberă România Liberă,
Cine sunt Petruta si Stefan, cei doi complici ai lui Gheorghe Dinca, care ar fi luat-o pe Luiza

La ultimele audieri, Gheorghe Dinca a dezvaluit numele celor doi complici ai sai, cele doua persoane. continuă pe România Liberă

Cazul Caracal: Numele lor erau scrise pe biletelul ascuns de Gheorghe Dinca. Cine sunt complicii Petruta si Stefan

Ancheta din Caracal continua sa fie in vizorul atentiei publice desi au trecut deja 10 luni de la disparitia Luizei Melencu, eleva din Caracal care nu s-a mai intors niciodata acasa intrucat a fost sechestrata, abuzata si ucisa, dupa spusele lui Gheorghe Dinca, principalul inculpat in ancheta. De numele sau se leaga si disparitia si .

Cine este tatal lui Catalin Botezatu si de ce nu il viziteaza designerul. Ce relatie au cei doi, de fapt

Catalin Botezatu este foarte discret atunci cand vine vorba despre viata sa personala, insa designerul a facut cateva dezvaluiri in legatura cu relatia pe care o are cu tatal sau. Cum se intelege, de fapt, creatorul de moda cu parintele sau si care este motivul pentru care nu se viziteaza prea des? Relatia dintre Catalin .

FOTOGALERIE Cei doi romani care au plecat cu Duster-ul in Siberia au ajuns la Oimiakon, polul mondial al frigului

Attila si Kinga Bertici au ajuns joi dimineata in Oimiakon regiunea Iakutia), satul cel mai rece din lume. Erau -47 de grade cand au ajuns cu Duster-ul, au stat 3 ore si l-au intalnit pe primarul localitatii de 590 de locuitori, a spus Attila Bertici pentru HotNews. ro. Drumul de 11. 500 km a fost o aventura: li s-au furat actele si card-urile, iar ultimii 200 km au fost extrem de grei din cauza ca au ajuns si in zone cu -50 de grade, zone unde nicio masina nu are cum sa functioneze normal. Cei doi incep vineri drumul de intoarcere la Satu Mare, tot cu masina.

Roman ucis de iubita in Scotia. Cei doi se aflau in vizita la niste prieteni, iar tanarul a fost injunghiat direct in inima

Atat victima, pe nume Samuel Stoica, cat si ucigasa, pe nume Adriana Ciurar, sunt din satul Toflea, judetul Galati. Ei erau in vizita la niste prieteni romani din orasul Kirkcaldy, Scotia.

Covaliu, prima reactie dupa o noua rusine cauzata de dopaj: Ce au cerut cei doi halterofili

Dopajul face ravagii in sportul romanesc si, dupa cazul handbalistelor de la Corona Brasov, care au recurs la un tratament interzis de Agentia Mondiala Antidoping WADA), acum doi halterofili au fost prinsi la retestare!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )