Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt vicepremierii din cabinetul Ciolos

Antena3 Antena3,
Cine sunt vicepremierii din cabinetul Ciolos

Vasile Dancu si Costin Grigore Borc ar urma sa fie cei doi vicepremieri din echipa lui Dacian Ciolos. Borc a mai fost intr-un guvern. A ocupat functia de sef de cabinet al lui Radu Vasile. Vasile Dancu este. continuă pe Antena3

Surse: Marius Nica, Laura Stefan si Dan Dungaciu ar putea face parte din Cabinetul Ciolos

Ministrul Fondurilor Europene in Guvernul Ponta, Marius Nica, si-ar putea pastra portofoliul in Cabinetul pe care il va forma premierul desemnat Dacian Ciolos. De asemenea, alte nume care s-ar putea afla pe lista de ministri ai lui Ciolos sunt Laura Stefan pentru Ministerul Justitiei si Dan Dungaciu la Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Andrei Baciu, cel mai tanar ministru din cabinetul Ciolos: Vreau sa aplic ce am invatat in strainatate

Tanarul medic Andrei Baciu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos, a declarat ca isi doreste sa aplice in tara ceea ce a invatat in strainatate.

Cine sunt ministrii din Guvernul Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica dupa amiaza lista de ministri din echipa guvernamentala. Din noul Guvern fac parte specialisti care au lucrat in Comisia Europeana printre acestia fiind: Achim Irimescu sau Anca Paliu Dragu. De asemenea, un apropiat al PSD, sociologul Vasile Dancu, va fi vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale.

Cine ar putea fi ministrul Tineretului si Sportului, in Cabinetul Ciolos

Fosta canotoare Elisabeta Lipa ar putea fi ministrul Tineretului si Sportului, in Cabinetul Ciolos.

Surse: Bogdan Simion ar putea fi ministrul Muncii, in Cabinetul Ciolos

Presedintele Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil FONPC), Bogdan Simion, ar putea fi viitorul ministru al Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice MMFPSPV), in Cabinetul Ciolos.

Surse: Ciolos renunta la toti ministrii din Cabinetul Ponta

Pe lista de ministri pe care premierul desemnat Dacian Ciolos o va prezenta, duminica, nu va aparea nici un nume din Cabinetul condus de Victor Ponta, au declarat, pentru Mediafax, surse politice.

Surse: Ciolos renunta la toti ministrii din Cabinetul Ponta. Cand anunta noul Guvern

45: Lista noului guvern este finalizata si va fi prezentata duminica dupa-amiaza a declarat, sambata seara, pentru Mediafax, premierul desemnat Dacian Ciolos.

Ce noi nume se vehiculeaza pentru Cabinetul Ciolos

In presa, au aparut, vineri, noi nume pentru Cabinetul premierului desemnat Dacian Ciolos: Achim Irimescu si Anca Paliu Dragu.

OFICIAL. Lista ministrilor tehnocrati din cabinetul lui Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica, lista noului Cabinet, din care fac parte Lazar Comanescu, Petre Toba, Mihnea Motoc, Anca Dragu Paliu, Cristina Guseth si Vasile Dincu.

GuvernulTAU. Ei sunt ministrii Cabinetului Dacian Ciolos. Surprize placute: Costin Borc (CEO al gigantului din ciment, CRH) si Marius Bostan (manager in mediul privat)

Premierul desemnat Dacian Ciolos tocmai ce a anuntat lista noului Cabinet. Mai multe nume din mediul de business suprind un mod placut. Ce urmeaza?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )