Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cineastul Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1.590.000 de lei

România Liberă România Liberă,
Cineastul Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1.590.000 de lei

Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 de lei, pentru titlul Ana, mon amour, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Lipsa puterii de cumparare - cea mai mare problema pe piata vinului

Cea mai mare problema de care se izbesc producatorii de vin de la noi este lipsa puterii de cumparare a consumatorilor, potrivit Aureliei Visinescu, managerul companiei Sahateni.

VIDEO Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata de pe soclu, in Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin aflata inca in picioare in Ucraina a fost daramata in noaptea de duminica spre luni la Harkov est) de catre manifestanti nationalisti, relateaza AFP.

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina.

Criza din Ucraina. Cea mai mare statuie a lui Lenin, doborata la Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin care se mai afla, inca, pe soclu in Ucraina a fost doborata. Evenimentul s-a produs la Harkov, un oras din estul tarii in care separatistii au incercat, anul acesta, sa.

Femei infruntandu-se in cusca si lupte pe viata si pe moarte. Cea mai mare gala MMA din Moldova se organizeaza la Botosani

Opt luptatori si doua femei se vor infrunta in cusca la Botosani in cadrul celei mai mari gale Mixed Martial Arst MMA). in ring se vor bate sportivi care au deja un nume in lumea luptelor: Ionut Pitbull Atodiresei, Gheorghe Ignat zis Ursul Carpatin si Rayko The Lion Levitchi. Marea batalie se va da pe 6 octombrie.

VIDEO Cum se vede de sus Delta Clujului. Frumusetile nestiute din cea mai mare intindere de stuf din Transilvania

Stufarisurile de la Sic, sau Delta Clujului cum mai e denumita zona, au fost filmate de sus cu o drona de doi amici din Dej, Dragos Busuioc si Radu Pop, intr-o drumetie de toamna.

FOTO. Revoltele din Hong Kong: cea mai mare provocare pentru CHINA din ultimii 25 de ani

Zeci de mii de oameni au iesit pe strazile din hong Kong in ultimele zile, pentru a protesta fata de atacul la adresa democratiei si pentru a cere organizarea alegerilor directe, prin vot universal.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai mare amenintare informatica: Shellshock arata cat de instabil este Internetul

Anul 2014 pare sa fie dedicat vulnerabilitatilor web. Dupa Heartbleed, Shellshock este noul nume care sperie servere si, implicit, Internetul. Ce este insa Shellshock si ce face?.

A fost descoperita cea mai importanta sursa de petrol din lume. Depaseste asteptarile noastre

Societatea rusa de stat Rosneft si Exxon Mobil, cea mai mare companie americana in domeniul energiei, au descoperit rezerve mari de petrol in Marea Kara, din regiunea arctica, demonstrand ca aceasta poate .

Mall-ul Coresi aduce la Brasov firme de renume. Este cea mai mare investitie din ultimii ani

Coresi Shopping se construieste in locul Uzinei Tractorul si va fi inaugurat in martie 2015. Investitia se ridica la 60 de milioane de euro.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )