Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lipsa puterii de cumparare - cea mai mare problema pe piata vinului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lipsa puterii de cumparare - cea mai mare problema pe piata vinului

Cea mai mare problema de care se izbesc producatorii de vin de la noi este lipsa puterii de cumparare a consumatorilor, potrivit Aureliei Visinescu, managerul companiei Sahateni. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata de pe soclu, in Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin aflata inca in picioare in Ucraina a fost daramata in noaptea de duminica spre luni la Harkov est) de catre manifestanti nationalisti, relateaza AFP.

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina.

Criza din Ucraina. Cea mai mare statuie a lui Lenin, doborata la Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin care se mai afla, inca, pe soclu in Ucraina a fost doborata. Evenimentul s-a produs la Harkov, un oras din estul tarii in care separatistii au incercat, anul acesta, sa.

Cea mai mare fiertura de raci si scoici, pregatita in Parcul Herastrau

Timp de trei zile, in perioada 3-5 octombrie, in Parcul Herastrau din Capitala vor fi preparate cinci tone de raci si o tona de midi. Organizatorii evenimentului sustin ca este vorba despre cea mai mare fiertura de scoici si raci din Europa.

VIDEO Cum se vede de sus Delta Clujului. Frumusetile nestiute din cea mai mare intindere de stuf din Transilvania

Stufarisurile de la Sic, sau Delta Clujului cum mai e denumita zona, au fost filmate de sus cu o drona de doi amici din Dej, Dragos Busuioc si Radu Pop, intr-o drumetie de toamna.

FOTO. Revoltele din Hong Kong: cea mai mare provocare pentru CHINA din ultimii 25 de ani

Zeci de mii de oameni au iesit pe strazile din hong Kong in ultimele zile, pentru a protesta fata de atacul la adresa democratiei si pentru a cere organizarea alegerilor directe, prin vot universal.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai mare amenintare informatica: Shellshock arata cat de instabil este Internetul

Anul 2014 pare sa fie dedicat vulnerabilitatilor web. Dupa Heartbleed, Shellshock este noul nume care sperie servere si, implicit, Internetul. Ce este insa Shellshock si ce face?.

A fost descoperita cea mai importanta sursa de petrol din lume. Depaseste asteptarile noastre

Societatea rusa de stat Rosneft si Exxon Mobil, cea mai mare companie americana in domeniul energiei, au descoperit rezerve mari de petrol in Marea Kara, din regiunea arctica, demonstrand ca aceasta poate .

Garry Kasparov: Putin este cel mai periculos om din lume, o amenintare pentru SUA mai mare ca Statul Islamic

Garry Kasparov, cunoscut ca fiind cel mai bun jucator de sah din lume, are o noua misiune. El spera sa convinga lumea ca cea mai mare amenintare globala nu este gruparea terorista Statul Islamic, ci Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

VIDEO Cea mai relaxanta melodie din lume atestata stiintific: reduce bataile inimii si imbunatateste somnul

Piesa muzicala, desemnata a fi cea mai relaxanta melodie din lume, compusa de o echipa de cercetatori si trupa Marconi Union din Marea Britanie, are acum si videoclip terapeutic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )