Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cineva sa o tempereze pe Cosette Chichirau

Adevărul Adevărul,
Cineva sa o tempereze pe Cosette Chichirau

USR are in randurile sale un vector de imagine disident ale carui manifestari publice sunt tot mai greu de privit. Mai ales dupa ce doamnaChichirau, presedintele filialei USR Iasi, a reusit sa-l eclipseze pe Teodoroviciin materie deagresivitate fata de ministrul liberal Florin Citu. continuă pe Adevărul

Neintelegeri in alianta USR-PLUS la Iasi. Dezbaterea dintre Cosette Chichirau (USR) si Liviu Iolu (PLUS), sub semnul intrebarii

Au aparut neintelegeri in alianta USR-PLUS la Iasi. Pe de o parte, USR anunta ca dezbaterea programata, duminica, intre Cosette Chichirau USR) si Liviu Iolu PLUS) pentru stabilirea candidatului aliantei USR-PLUS la primarie, se amana, in timp ce PLUS sustine ca se va tine si in absenta candidatului USR.

Iasi: Cosette Chichirau nu a venit la dezbaterea la care trebuiau prezentate proiectele candidatilor USR si PLUS

Deputatul Cosette Chichirau a fost asteptata mai bine de 30 de minute pentru a lua parte la o dezbatere in cadrul Aliantei USR-PLUS, in care trebuiau prezentate proiectele pentru Iasi ale candidatilor celor doua partide ale aliantei USR-PLUS la Primaria Iasi, Cosette Chichirau USR) si Liviu Iolu PLUS), scrie Agerpres.

Tensiuni in Alianta USR-PLUS la Iasi pe tema unei dezbateri intre Cosette Chichirau si Liviu Iolu

USR Iasi a anuntat ca amana dezbaterea programata, duminica, intre Cosette Chichirau USR) si Liviu Iolu PLUS) pentru stabilirea candidatului aliantei USR-PLUS la primarie, in timp ce PLUS afirma ca intrunirea se va tine, chiar si in absenta candidatului USR.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )