Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ciocniri intre suporterii maghiari si politie, dupa meciul Ungaria - Romania

Hotnews Hotnews,
 Ciocniri intre suporterii maghiari si politie, dupa meciul Ungaria - Romania

Sute de suporteri maghiari s-au incaierat cu politia, vineri noapte, langa Groupama Arena din Budapesta, stadion care a gazduit meciul dintre echipele de fotbal ale Ungariei si Romaniei, din preliminariile EURO 2016. continuă pe Hotnews

51 de suporteri au fost arestati, la Budapesta, in urma violentelor de dupa meciul Ungaria - Romania

Cincizeci si unu de suporteri au fost arestati, sambata, in urma violentelor care au avut loc dupa meciul Ungaria - Romania, contand pentru grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, informeaza.

Zeci de suporteri sunt RETINUTI la Budapesta, dupa meciul Ungaria Romania. Unii sunt ROMANI

51 de suporteri au fost retinuti sau chiar arestati, sambata, la Budapesta, in contextul violentelor produse dupa meciul de fotbal Ungaria Romania.

Suporterii maghiari s-au incaierat cu politia dupa meciul Ungaria-Romania

Sute de suporteri maghiari s-au incaierat cu fortele de ordine, vineri seara, la Budapesta, dupa sfarsitul meciului dintre reprezentativele de fotbal ale Ungariei si Romaniei, partida incheiata cu scorul de 0-0, relateaza Agerpres.

Zeci de suporteri arestati la Budapesta, in urma violentelor de dupa partida Ungaria - Romania

Cincizeci si unu de suporteri au fost arestati, sambata, ca urmare a violentelor ce au avut loc dupa meciul Ungaria - Romania, contand pentru grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016,.

Statia Bicske, declarata zona de operatiuni dupa ciocnirile intre imigranti si politie. Jurnalistii NU mai au acces

Statia feroviara Bicske in care au avut loc ciocniri intre imigranti si politie a fost declarata zona de operatiuni de seful Politiei Nationale ungare Karoly Papp, care a cerut reprezentantilor presei sa paraseasca zona.

Clipe de groaza pentru fotbalistii romani. Suporterii maghiari au incercat sa intre in hotel. S-au tras focuri de arma!

S-au tras focuri de arma in zona hotelului de la Budapesta unde este cazata nationala Romaniei, transmit corespondentii romani din Capitala Ungariei. Aseara, 300 de suporteri maghiari au vrut sa intre peste jucat.

Violente la Budapesta, dupa meciul dintre Ungaria si Romania

Sute de suporteri maghiari s-au incaierat cu politia, vineri seara, langa Groupama Arena din Budapesta, stadion care a gazduit meciul dintre echipele de fotbal ale Ungariei si Romaniei, din preliminariile EURO.

Politisti bilingvi la meciul Ungaria - Romania de vineri seara de pe stadionul Goupama Arena

Politisti bilingvi vor asigura ordinea in sectorul fanilor romani la meciul cu Ungaria, programat vineri la Budapesta in Grupa F a preliminariilor Campionatului European de fotbal 2016, transmite agentia maghiara.

Vedete din sport si showbiz au dat pronosticuri pentru meciul Ungaria - Romania, de azi, ora 21.45

Ungaria - Romania, programat diseara de la ora 21. 45, la Budapesta, poate fi un meci decisiv in privinta calificarii la Euro 2016.

Halep a ramas blocata la intrebarea unui jurnalist dupa meciul alaturi de Horia Tecau: Scuze?

Simona Halep a avut parte de un moment incredibil la conferinta de presa pe care a organizat-o dupa calificarea in turul doi de la dublu-mixt, alaturi de Horia Tecau, scrie ziare. com. Desi evolueaza la cel mai inalt.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )