Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de suporteri sunt RETINUTI la Budapesta, dupa meciul Ungaria Romania. Unii sunt ROMANI

România Liberă România Liberă,
Zeci de suporteri sunt RETINUTI la Budapesta, dupa meciul Ungaria Romania. Unii sunt ROMANI

51 de suporteri au fost retinuti sau chiar arestati, sambata, la Budapesta, in contextul violentelor produse dupa meciul de fotbal Ungaria Romania. continuă pe România Liberă

51 de suporteri au fost arestati, la Budapesta, in urma violentelor de dupa meciul Ungaria - Romania

Cincizeci si unu de suporteri au fost arestati, sambata, in urma violentelor care au avut loc dupa meciul Ungaria - Romania, contand pentru grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, informeaza.

Violente la Budapesta, dupa meciul dintre Ungaria si Romania

Sute de suporteri maghiari s-au incaierat cu politia, vineri seara, langa Groupama Arena din Budapesta, stadion care a gazduit meciul dintre echipele de fotbal ale Ungariei si Romaniei, din preliminariile EURO.

Ciocniri intre suporterii maghiari si politie, dupa meciul Ungaria - Romania

Sute de suporteri maghiari s-au incaierat cu politia, vineri noapte, langa Groupama Arena din Budapesta, stadion care a gazduit meciul dintre echipele de fotbal ale Ungariei si Romaniei, din preliminariile EURO 2016.

Suporterii maghiari s-au incaierat cu politia dupa meciul Ungaria-Romania

Sute de suporteri maghiari s-au incaierat cu fortele de ordine, vineri seara, la Budapesta, dupa sfarsitul meciului dintre reprezentativele de fotbal ale Ungariei si Romaniei, partida incheiata cu scorul de 0-0, relateaza Agerpres.

Zeci de suporteri arestati la Budapesta, in urma violentelor de dupa partida Ungaria - Romania

Cincizeci si unu de suporteri au fost arestati, sambata, ca urmare a violentelor ce au avut loc dupa meciul Ungaria - Romania, contand pentru grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016,.

Politisti bilingvi la meciul Ungaria - Romania de vineri seara de pe stadionul Goupama Arena

Politisti bilingvi vor asigura ordinea in sectorul fanilor romani la meciul cu Ungaria, programat vineri la Budapesta in Grupa F a preliminariilor Campionatului European de fotbal 2016, transmite agentia maghiara.

Vedete din sport si showbiz au dat pronosticuri pentru meciul Ungaria - Romania, de azi, ora 21.45

Ungaria - Romania, programat diseara de la ora 21. 45, la Budapesta, poate fi un meci decisiv in privinta calificarii la Euro 2016.

Membrii generatiei 84 vor sustine nationala Romaniei la meciul cu Ungaria

Componenti ai lotului si stafului echipei nationale a Romaniei care a reusit calificarea la turneul final al Campionatului European din 1984 vor sustine prima reprezentativa la Budapesta, la meciul cu Ungaria, din preliminariile Euro-2016.

Trenul Bucuresti - Viena circula doar pana la Budapesta, dupa ce Ungaria a suspendat traficul feroviar spre Austria din cauza valului de imigranti

CFR Calatori anunta ca trenul Dacia 346 Bucuresti Viena, cu plecare miercuri, la ora 14. 00, din Gara de Nord va circula pana la Budapesta, dupa ce administratorul de cale ferata din Ungaria a suspendat temporar traficul feroviar international din Ungaria spre Austria, respectiv Europa de Vest.

Haos in gara principala din Budapesta, dupa ce a fost deschisa

Gara principala din capitala Ungariei, Budapesta, si-a deschis astazi portile sutelor de imigranti, dupa doua zile in care a fost inchisa, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )