Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu anunta ca Gabriela Firea va candida la Primaria Capitalei din partea PSD: Eu o sa o sustin

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu anunta ca Gabriela Firea va candida la Primaria Capitalei din partea PSD: Eu o sa o sustin

Marcel Ciolacu a anuntat, duminica seara, la Anena 3, ca Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei din partea PSD. El a precizat ca o va sustine pe Firea din toate pozitiile pe care le detine, inclusiv din cea de presedinte al Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat

Gabriela Firea a anuntat, oficial, ca va candida pentru un nou mandat la primaria generala a Capitalei.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Capitalei si o voi sustine

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Bucuresti si ca o va sustine.

Firea se lauda cu un record de fonduri europene atrase de Primaria Capitalei si anunta ca a semnat un contract de 68 de milioane de euro pentru extinderea retelei de apa

Primarul general Gabriela Firea se lauda cu un record de fonduri europene atrase de Primaria Capitalei in ultimii trei ani si anunta ca a semnat un contract de finantare in valoare de aproximativ 68 de milioane euro pentru extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si in zonele Ghidigeni, Oltenitei, Cheile Turzii si Henri Coanda.

Gabriela Firea il lauda pe Marcel Ciolacu

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a luat o decizie in ceea ce priveste congresul PSD si o eventuala candidatura la sefia partidului.

Gabriela Firea, atac extrem de dur la adresa premierului. Orban imi sapa groapa

Anul 2020 nu putea sa inceapa altfel decat cu atacurile fara final dintre Firea si Orban. Ce afirmatii dure i-a facut de data asta primarul Capitalei lui premierului tarii? Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Orban Gabriela Firea incepe anul in fortacu un nou atac dur la adresa prim-ministrului Romaniei. Primarul Capitalei a lansat .

Termenul dat de Gabriela Firea pentru finalizarea lucrarilor de reabilitare la Podul Grant

Lucrarile de reabilitare a Podului Grant, incepute in aprilie 2019, vor fi incheiate in primavara, sustine primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Primaria Capitalei anunta ca, pentru in perioada urmatoare, cand sunt anuntate ninsori, sunt gata sa intervina 310 utilaje si 358 de operatori

Primaria Capitalei anunta ca, in perioada urmatoare, cand in Bucuresti sunt anuntate ninsori, sunt pregatiti sa intervina 310 utilaje si 358 de operatori. Totodata, sunt disponibile peste 21. 000 de tone de material antiderapant.

Gabriela Firea, promisiune la inceput de an

Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook, sustine ca in pofida vitregiei guvernului care trateaza Capitala ca pe ruda straina, va face tot ce-i sta in putere pentru ca bugetul pentru sanatatea bucurestenilor sa fie unul multumitor.

Nicusor Dan, dupa ce instanta a declarat ca autorizatia de construire data de Gabriela Firea pentru blocurile din Kiseleff este ilegala: Avem mai multe procese decat toti prefectii din Romania (VIDEO)

Asociatia Salvati Bucurestiul are mai multe procese decat toti prefectii din Romania in ceea ce priveste autorizatiile de construire, a afirmat deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura in sesiunea parlamentara urmatoare

Marcel Ciolacu a anuntat, duminica, ca PSD va depune o motiune de cenzura in urmatoarea sesiune parlamentara impotriva Guvernului PNL. Liderul interimar al PSD invoca conflictul juridic dintre Parlament si Executiv si precizeaza ca Ludovic Orban ar trebui sa isi dea demisia, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )