Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolacu, despre sesizarile PNL si USR la CCR privind numirea lui Iordache: Nu mai bine nu il votau, decat sa conteste?

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, despre sesizarile PNL si USR la CCR privind numirea lui Iordache: Nu mai bine nu il votau, decat sa conteste?

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat despre sesizarile PNL si USR la Curtea Constitutionala privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, ca nu era mai bine sa nu il voteze, decat sa conteste la CCR votul in plenul reunit al Parlamentului. Liderul PSD a adaugat ca nu au exista negocieri cu PNL si USR ca sa voteze pentru numirea lui Iordache. continuă pe Adevărul

CCR discuta pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala va dezbate pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Tot atunci judecatorii CCR vor discuta si sesizarea USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Secsiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ.

CCR, anunt de ultima ora despre sesizarile PNL si USR in cazul lui Florin Iordache

Curtea Constitutionala a Romaniei anunta ca va dezbate pe 4 noiembrie cele doua sesizari, ale PNL si USR, referitoare la Hotararea Parlamentului nr. 29 2020 privind numirea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

Ciolacu, despre contestarea de catre PNL si USR a numirii lui Iordache: Nu mai bine nu-l votau decat sa il conteste?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, referitor la contestarea de catre PNL si USR a numirii lui Florin Iordache la sedia Consiliului Legislativ, ca este dreptul acestora sa o faca. Nu mai bine nu-l votau, decat sa il conteste?, a intrebat Ciolacu.

Ce invoca PNL in sesizarea la CCR privind alegerea lui Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus joi la Curtea Constitutionala sesizarea privind alegerea controversatului Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, invocand printre altele ca acesta nu indeplineste conditia legala referitoare la buna reputatie profesionala si morala. Liberalii aduc ca argument inclusiv definitia din DEX a cuvantului reputatie, aratand ca parerea publica despre Florin Iordache este in contradictie cu bunul renume sau cu buna parere publica favorabila, ceea ce contravine prevederii legale.

PE 4 NOIEMBRIE CCR discuta sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala va dezbate pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Tot atunci judecatorii CCR vor discuta si sesizarea USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Secsiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ, conform news. ro.

Ludovic Orban, despre controversele privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Colegii din USR sa consume mai putina energie in inventarea de conflicte cu PNL si sa se concentreze pe batalia cu PSD (VIDEO)

Pemierul Ludovic Orban a reactionat, joi, la reprosurile adresate PNL, in urma votului din Parlament prin care social-democratul Florin Iordache a devenit presedinte al Consiliului Legilativ. Liderul liberal a.

PNL a depus la CCR sesizarea privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus joi la Curta Constitutionala sesizarea referitoare la neconstitutionalitatea hotararii prin care Florin Iordache a fost numit la conducerea Consiliului Legislativ.

PNL a depus la CCR sesizarea privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus azi la Curta Constitutionala sesizarea referitoare la neconstitutionalitatea hotararii prin care Florin Iordache a fost numit la conducerea Consiliului Legislativ.

Iohannis intervine in scandalul PNL-USR, dupa numirea lui Iordache: Ar fi ciudat daca s-ar certa Ar fi fost o varianta buna ca liberalii sa iasa din sala, nu stiu de ce n-au facut-o

In timp ce PNL si USR isi arunca vina pentru alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, vorbind chiar de o inchidere a usilor viitoarei guvernari, de la Cotroceni vine un mesaj clar. Ar fi ciudat daca s-ar certa pentru ca aici a castigat majoritatea toxica pesedista si cred ca intre timp a devenit foarte clar ca nu se poate continua in acest fel, a spus miercuri, presedintele Klaus Iohannis.

Matematica scandalului PNL-USR, dupa alegerea lui Iordache: de ce au lipsit de la plen 77 de liberali Indicatia de vot a USR: Zegrean si Dirca. FOTO

PNL si USR se acuza reciproc ca au pus umarul la numirea pesedistului Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ. Mai exact, liberalii spun ca USR a votat cu Iordache, in defavoarea lui Augustin Zegrean, pentru a obtine un post de sef de sectie pentru George Dirca. USR reclama un troc PSD-PNL, stricat de Zegrean care si-a retras candidatura de la sefia sectiei din Consiliul Legisativ pentru care se facuse intelegerea si a concurat pentru conducerea institutiei. La vot au participat doar 36 din cei 113 de parlamentari PNL, iar de la USR doar 21 din 37.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3716 seconds )