Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ciolos, declaratie dura: Romaniei ii este negat accesul la Schengen din motive politice

România Liberă România Liberă,
Ciolos, declaratie dura: Romaniei ii este negat accesul la Schengen din motive politice

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca tarii noastre ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice de mai bine de 5 ani. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos acuza: Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca tarii noastre ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice de mai bine de cinci ani, scrie.

Dacian Ciolos: Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice total depasite

Dacian Ciolos a declarat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei, ca in acest moment terorismul si migratia au devenit amenintarea cea mai serioasa, el subliniind in acest context ca Romaniei ii este negat accesul la Schengen pe motive politice.

Ciolos: Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice total depasite

Premierul Dacian Ciolos a spus, luni, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei, ca in acest moment terorismul si migratia au devenit amenintarea cea mai serioasa, el subliniind in acest context ca Romaniei ii este negat accesul la Schengen pe motive politice care par total depasite de realitate.

De mai bine de 5 ani, Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice

ACTUALIZARE 13:43 Ciolos: Ne propunem revigorarea diplomatiei economice prin promovarea produselor nationale si atragerea de noi investitii Revigorarea diplomatiei economice, prin promovarea produselor si serviciilor nationale si atragerea de noi investitii in Romania, este una dintre prioritatile actualului Guvern, a declarat premierul Dacian Ciolos, potrivit unor surse din presa.

Vom adopta in aceasta saptamana o OUG pentru suplimentarea sectiilor de votare in diaspora

ACTUALIZARE 11:40 Ciolos: De mai bine de 5 ani, Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca tarii noastre ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice de mai bine de 5 ani. ----- Guvernul va adopta, in aceasta saptamana, o ordonanta de urgenta care va permite suplimentarea sectiilor pentru votul romanilor din diaspora, a anuntat astazi premierul Dacian Ciolos, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )