Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolos, despre lista datornicilor: ANAF trebuie sa-si asume si sa corecteze greselile

Antena3 Antena3,
Ciolos, despre lista datornicilor: ANAF trebuie sa-si asume si sa corecteze greselile

Agentia Nationala de Administrare Fiscala trebuie sa isi asume si sa corecteze eventualele greseli privind lista cu persoanele fizice care figureaza cu restante mai mari de 1. 500 de lei, a declarat. continuă pe Antena3

Ce spune Elena Basescu despre datoria la ANAF

Elena Basescu, fiica fostului presedinte al Romaniei, figureaza pe lista datornicilor ANAF. Ea spune ca datoria invocata de institutie este o eroare.

Serban Huidu, pe lista datornicilor de la ANAF. Cat datoreaza carcotasul

Problemele se tin lant de Serban Huidu. Acum, prezentatorul apare pe lista datornicilor publicata de ANAF. Realizatorul de la Prima Tv a acumulat datorii la bugetul de stat in valoare de 4. 018 lei 900 euro).

Victor Ciorbea si sotia sa apar pe lista datornicilor publicata de ANAF: Mentionez faptul ca atat eu, cat si sotia mea facem eforturi deosebite pentru achitarea restului ramas de plata

Victor Ciorbea apare pe lista datornicilor publicata de ANAF cu datorii totale la bugetul de stat si bugetul asigurarilor de sanatate de aproximativ 200 de mii de lei, iar sotia lui, Lacrima Ciorbea, fiind.

Lista datornicilor la ANAF: Fiscul anunta lista persoanelor fizice care au de dat bani la stat (VIDEO)

ANAF va anunta numele persoanelor fizice care au datorii de peste 1. 500 lei. Fiscul a amanat pana acum decizia de doua ori, pe motiv ca ultimele zile a crescut foarte mult numarul contribuabililor care au.

Avocatul off-shore uman, pe locul 6 in lista datornicilor la stat

Romanul aflat pe locul 6 in lista datornicilor persoane fizice cu datorii la stat este un avocat din Alexandria, aflat in prezent in inchisoare, despre care Romania libera a scris in martie ca emite facturi pe banda rulanta, comportandu-se ca un off-shore uman.

ANAF a gresit lista datornicilor: Erorile ii pot aduce fiscului mii de procese civile. Printre cei care contesta lista, Casa Regala, Catalin Predoiu, Elena Basescu sau Victor Ciorbea (VIDEO)

Fiscul recunoaste ca a gresit in cazul mai multor persoane care apar pe lista recent publicata a datornicilor. in aceasta situatie se afla Elena Basescu, dar si Catalin Predoiu. insa ei nu.

Cristian Tantareanu ameninta ca da in judecata ANAF, dupa ce a aparut pe lista datornicilor

Fiscul este anchetat dupa ce a publicat Lista rusinii care contine datoriile romanilor. Autoritatea pentru Protectia Datelor investigheaza daca institutia a incalcat dreptul.

Predoiu, reactie dupa ce ANAF l-a inclus pe lista datornicilor: Mi-am platit datoriile. Nu pretind scuze, stiu cu ce aparatura si infrastructura IT functioneaza bietii functionari

Catalin Predoiu reactioneaza dupa ce ANAF l-a inclus pe lista persoanelor cu datorii la stat. Candidatul liberal la Primaria Capitalei a transmis ca si-a platit datoriile la inceputul lunii si a cerut.

Nume sonore pe lista datornicilor la Fisc. Cum ar putea statul sa construiasca 44 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti cu restantele romanilor la buget

Peste 187. 000 de romani inregistrau la 31 martie restante la buget cumulate de 3,4 miliarde de lei, suma suficienta pentru a construi 44 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti. Pe lista rusinii publicata de Fisc se inscriu nume sonore din politica, business sau showbiz: Regele Mihai, Marian Vanghelie, Gigi Becali, Eugen Teodorovici si Cristian Tantareanu.

Peste 1200 de satmareni pe lista datornicilor de la Fisc. Primii 10 datoreaza aproximativ 1,5 milioane de euro

Peste 1200 de persoane din judetul Satu Mare se regasesc pe lista cu datornicii sau restantierii catre bugetul de stat pana la data de 31 martie 2016. Din primii 15 datornici doar doi au contestat o parte din datorie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )