Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce spune Elena Basescu despre datoria la ANAF

România Liberă România Liberă,
Ce spune Elena Basescu despre datoria la ANAF

Elena Basescu, fiica fostului presedinte al Romaniei, figureaza pe lista datornicilor ANAF. Ea spune ca datoria invocata de institutie este o eroare. continuă pe România Liberă

Elena Basescu, despre prezenta sa pe lista de datornici a ANAF. Cum a reactionat fiica fostului presedinte (FOTO)

Fiica fostului sef al statului, Elena Basescu, a aparut pe lista rusinii publicata de ANAF, ca persoana cu datorii la stat. Reactia acesteia nu a intarziat sa apara, fostul europarlamentar venind.

Elena Basescu, pe lista rusinii. Cum explica fiica fostului presedinte datoriile la ANAF

ANAF a publicat lista cu datoriile persoanelor fizice la stat. Numeroase persoane publice se afla pe aceasta lista, inclusiv fiica fostului presedinte, Traian Basescu. Elena Basescu apare pe lista cu o datorie.

News Magazine: Elena Basescu are cel mai mic salariu din viata ei, dupa 10 ani de experienta in CV

Elena Basescu se duce cu o masina de lux de 100. 000 de euro la serviciu, pentru un salariu de 3. 000 de lei pe luna. Este cel mai mic salariu pe care l-a avut in viata ei. Desi a acumulat in CV experi.

Traian Basescu, mesaj pentru ANAF, in scandalul datoriilor la stat

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca daca ANAF vrea sa fie corect trebuie sa publice si lista datoriilor statului fata de firme si persoane fizice, nu.

Liviu Avram: O polemica, sper, cordiala cu Traian Basescu, despre abuzul in serviciu

Catalogandu-i generic drept divizia de lichele din presa, Traian Basescu lanseaza o provocare jurnalistilor care ii critica noile sale abordari legate de Justitie. Cum nu ma lezeaza deloc ba chiar ma amuza etichetele abrazive pe care le tot inventeaza fostul presedinte, ridic din balta piatra aruncata de domnia sa si, ca de la inginer la inginer, il invit sa chibitam impreuna despre abuzul in serviciu, scrie jurnalistul Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Basescu, despre Deveselu: Americanii sunt pragmatici. De ce sa-si complice existenta cu un fost presedinte, cand aveau un presedinte in functie care s-ar fi putut supara (VIDEO)

Traian Basescu ii ironizeaza pe americani pentru ca nu l-au invitat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu! Americanii sunt pragmatici. De ce sa-si complice existenta cu un fost.

Basescu, despre informarile SRI cu privire la Hexi Pharma: La mine au ajuns informatii cu retete falsificate

Traian Basescu a confirmat duminica seara la un post de televiziune ca SRI are dreptate ca a informatautoritatile in ultimii ani in legatura cu criza din sanatate, dar ca nu au existat.

Basescu despre intalnirea Klemm-Zgonea: Daca a ajuns un ambasador SUA sa mearga la figura asta politica, trebuie sa reanalizez ce e ambasador

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a gresit atunci cand a mers la presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, el spunand: Daca a ajuns un ambasador al Statelor Unite sa mearga la figura asta politica, trebuie sa reanalizez putin ce inseamna ambasador al Statelor Unite.

Alegeri SUA. Ce spune Donald Trump despre o posibila relatie cu David Cameron

Donald Trump este suparat pe premierul britanic david Cameron si spune ca este putin probabil sa aiba o relatie buna acesta. Cameron a calificat propunerea sa de a interzice temporar intrarea musulmanilor in Statele Unite drept una care dezbina, prosteasca si gresita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )