Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ciolos, in vizita in Valea Jiului si Rosia Montana, pentru promovarea mecanismului de sprijin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ciolos, in vizita in Valea Jiului si Rosia Montana, pentru promovarea mecanismului de sprijin

Prim-ministrul Dacian Ciolos se va afla astazi la Petrosani si Alba Iulia, unde se va intalni cu autoritatile locale din Valea Jiului si din zona Rosia Montana - Muntii Apuseni, pentru a le prezenta mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrata a zonelor-pilot de interventie, care vizeaza si aceste doua foste zone miniere mono-industriale. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos: Exploatarea aurului la Rosia Montana nu este prioritatea noastra

Premierul Dacian Ciolos sustine ca exploatarea aurului la Rosia Montana nu mai este o prioritate. Guvernul a infiintat in comuna din Apuseni o unitate de asistenta tehnica care va oferi sprijin pentru derularea de proiecte din fonduri europene si de la bugetul de stat.

Dacian Ciolos a prezentat rezultatele masurilor luate pentru combaterea defrisarilor: 55.000 de controale care au dus la aproape 1000 de dosare penale pentru infractiuni pe Codul Silvic (VIDEO)

Miercuri a avut loc sedinta saptamanala de guvern la Palatul Victoria. in alocutiunea tinuta presei in deschiderea sedintei, premierul Dacian Ciolos a vorbit despre masurile luate pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )