Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciprian Bucur, aviz favorabil UNANIM pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul

România Liberă România Liberă,
Ciprian Bucur, aviz favorabil UNANIM pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul

Ciprian Bucur, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, a primit, luni seara, aviz pozitiv, in unanimitate, din partea comisiilor parlamentare. continuă pe România Liberă

Costin Grigore Borc a primit aviz favorabil unanim la audierile din Parlament pentru postul de ministru al Economiei si vicepremier

Costin Grigore Borc, cel care a fost propus de Dacian Ciolos pentru functia de Ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri precum si pentru unul dintre cele doua functii de vicepremier, a primit aviz favorabil in unanimitate de la membrii comisiilor parlamentare care l-au audiat. Citeste si: Cine este Costin Borc, fost consilier al premierului Radu Vasile in guvernarea CDR si secretar personal al lui Corneliu Coposu.

Claudia Ana Costea a primit aviz favorabil unanim in comisiile parlamentare pentru ocuparea postului de ministru al Muncii

Claudia Ana Costea, propunerea lui Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Muncii, a primit, luni, aviz favorabil in unanimitate din parteamembrilor comisiilor parlamentarecare au participat la audiere.

Patriciu Achimas-Cadariu a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Sanatatii / Cadariu: Educatia pentru sanatate nu este un slogan

Patriciu Achimas-Cadariu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii, a primit luni aviz favorabil, cu o abtinere si nici un vot impotriva, din partea membrilor comisiilor reunite pentru Sanatate din Parlament.

Elisabeta Lipa, aviz favorabil in fata Comisiei pentru functia de Ministru al Sportului: Nu avem cum sa realizam proiecte spectaculoase

Fosta canotoare Elisabeta Lipa, propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil in Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Parlament. Lipa le-a declarat celor din Comisie ca nu are cum sa realizeze proiecte spectaculoase in perioada urmatoare. Mai multi parlamentari i-au reprosat Elisabetei Lipa ca nu a venit cu un program precis pentru tineret.

Surse: Numele lui Bogdan Simion, directorul Sera Romania, propus pentru functia de Ministru al Muncii

Premierul desemnat Dacian Ciolos i-ar fi propus lui Bogdan Simion, directorul Sera Romania, un ONG care sustine protectia copiilor si militeaza pentru respectarea drepturilor acestora, sa fie Ministru al Muncii in noul Guvern, potrivit unor surse Hotnews. Nu este clar daca Simion a acceptat propunerea de a face parte din echipa lui Ciolos, intrucat acesta nu a putut sa fie contactat de reporterii Hotnews pana la ora publicarii acestei stiri.

Victoria-Violeta Alexandru, aviz favorabil pentru functia de ministru pentru Dialog Social

Victoria-Violeta Alexandru a fost avizata favorabil de comisiile de specialitate din Parlament pentru functia de ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social, relateaza Mediafax.

ACTUALIZAT Cristina Guseth, aviz favorabil in Comisii pentru functia de Ministru al Justitiei: In pofida acestei umilinte, raman sa duc Romania in structurile euroatlantice. Imi propun sa fac management pentru minister

Cristina Guseth, propusa pentru functia de ministru al Justitie, a primit avizul favorabil din partea Comisiilor juridice reunite ale celor doua camere, in ciuda unor momente pe alocuri umilitoare in timpul audierilor, cand ministrul propus a admis ca s-a blocat. Audierile au durat doua ore si au avut parte inclusiv de un moment in care senatorul Serban Nicolae i-a spus acesteia ca are sansa sa se retraga. La final, Guseth a catalogat audierile drept o experienta dura. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a audierilor, cu principalele momente si declaratii.

Cine este Vlad Alexandrescu, nepotul lui Tudor Vianu, propus pentru functia de ministru al Culturii

Filologul Vlad Alexandrescu, fost ambasador al Romaniei la Luxemburg si nepot al criticului Tudor Vianu, este propunerea cabinetului Ciolos pentru functia de ministru al Culturii.

Cine este Victor Vlad Grigorescu, propus pentru functia de ministru al Energiei

Propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Energiei este Victor Vlad Grigorescu, membru in Consiliul de Administratie al Electrica.

Cine este Ciprian Bucur, propus ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul

Ciprian Bucur, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, este sef de serviciu la Comisia juridica, de disciplina si imunitati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )