Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACTUALIZAT Cristina Guseth, aviz favorabil in Comisii pentru functia de Ministru al Justitiei: In pofida acestei umilinte, raman sa duc Romania in structurile euroatlantice. Imi propun sa fac management pentru minister

Hotnews Hotnews,
 ACTUALIZAT Cristina Guseth, aviz favorabil in Comisii pentru functia de Ministru al Justitiei: In pofida acestei umilinte, raman sa duc Romania in structurile euroatlantice. Imi propun sa fac management pentru minister

Cristina Guseth, propusa pentru functia de ministru al Justitie, a primit avizul favorabil din partea Comisiilor juridice reunite ale celor doua camere, in ciuda unor momente pe alocuri umilitoare in timpul audierilor, cand ministrul propus a admis ca s-a blocat. Audierile au durat doua ore si au avut parte inclusiv de un moment in care senatorul Serban Nicolae i-a spus acesteia ca are sansa sa se retraga. La final, Guseth a catalogat audierile drept o experienta dura. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a audierilor, cu principalele momente si declaratii. continuă pe Hotnews

Cristina Guseth, aviz favorabil pentru Ministerul Justitiei. Audierea, cu scantei

Cristina Guseth a primit un aviz favorabil de la parlamentarii din comisiile juridice pentru functia de ministru al Justitiei. inainte de votului, membrii comisiilor au luat o pauza de consultari.

Ciprian Bucur, aviz favorabil UNANIM pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul

Ciprian Bucur, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, a primit, luni seara, aviz pozitiv, in unanimitate, din partea comisiilor parlamentare.

Grigorescu, propus ministru al Energiei, aviz favorabil in comisii

Victor Vlad Grigorescu, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Energiei in Guvernul Ciolos, a primit luni aviz pozitiv din partea comisiilor parlamentare.

Costin Borc, avizat favorabil in comisii pentru Economie

Costin Grigore Borc, propus pentru functia de ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, a primit aviz pozitiv din partea celor cinci comisii parlamentare care l-au audiat luni.

Aviz favorabil in comisii pentru Costescu, propus ministru al Transporturilor

Dan Marian Costescu, propus ministru al Transporturilor, a primit avizul comisiilor parlamentare care l-au audiat luni, cu 37 de voturi pentru si 2 impotriva .

Aviz favorabil in comisii pentru Marius Bostan, propus ministru al Comunicatiilor

Marius Bostan, propus ministru al Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, a primit luni avizul comisiilor parlamentare, cu 20 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere.

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de Dacian Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat in aceasta seara sa retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei dezastruoase in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului insa raspunsurile sale au fost mult sub asteptari.

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de premierul Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat luni seara sa o retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei mult sub asteptari pe care a avut-o in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil, insa raspunsurile sale la intrebarile parlamentarilor au fost foarte slabe.

Unde s-a blocat Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie, la audierile din Parlament

Cristina Guseth, ministrul propus pentru ministerul Justitiei, a primit, cu greu, aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate, dupa un tir de intrebari ale parlamentarilor. Guseth a spus ca nu a fost multumita de prestatia sa si s-a scuzat spunand ca a avut emotii. intrebarea care a incurcat-o cel mai tare a fost cea legata de regimul incompatibilitatilor.

Aviz favorabil pentru Cristina Pasca Palmer, ministrul avizat la Mediu: Cat putem construi in ariile protejate? Trebuie gasit un echilibru

Cristina Pasca Palmer, propusa de Dacian Ciolos la sefia Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, a primit aviz favorabil de la comisiile de specialitate din Parlament. In timpul audierilor, aceasta a declarat ca isi doreste sa duca mai departe proiectele bune, un exemplu fiind radarul padurilor. In ce priveste intrebarile venite din partea parlamentarilor, Cristina Pasca Palmer nu a putut sa raspunda concret la nimic.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )