Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ciprian Ciucu: Frauda masiva la alegeri si in Sectorul 6. Sunt diferente imense intre ceea ce apare pe procesele verbale si ceea ce apare pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente

B1 B1,
Ciprian Ciucu: Frauda masiva la alegeri si in Sectorul 6. Sunt diferente imense intre ceea ce apare pe procesele verbale si ceea ce apare pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente

Ciprian Ciucu, liberalul care l-a detronat pe edilul pesedist Gabriel Mutu, afirma ca si in Sectorul 6 votul a fost fraudat masiv. Ciucu arata, intr-o postare pe Facebook, ca exista diferente. continuă pe B1

Suspiciune de frauda masiva in Sectorul 5, unde Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, pretinde ca a castigat. Cristian Bacanu (PNL): Vom solicita renumararea voturilor

Cristian Bacanu, candidatul PNL sustinut si de USR-PLUS la Primaria Sectorului 5, a anuntat ca are dovezi ce demonstreaza acte de frauda la alegerile locale de duminica. Liberalul sustine ca la o sectie.

Ciprian Ciucu, declaratii la iesirea din sectia de vot: Este important ca in acest an sa avem un nou inceput (VIDEO)

Candidatul PNL la Primaria Sector 6 a votat alaturi de Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. La iesirea din sectia de vot, Ciprian Ciucu i-a.

Alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu: Nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a afirmat ca sunt niste alegeri foarte importante si ca nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu a castigat detasat Primaria Sectorului 6

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde il dau castigator pe Ciprian Ciucu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 6. El a obtinut 47,8%.

Gabriel Mutu si-a recunoscut infrangerea in fata lui Ciprian Ciucu: Urez putere de munca viitorului primar al Sectorului 6

Social-democratul Gabriel Mutu, inca primar al Sectorului 6, si-a recunoscut infrangerea in fata principalului sau contracandidat, liberalul Ciprian Ciucu. Mutu a tinut sa le multumeasca.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 6 - Ciprian Ciucu vs Gabriel Mutu

In cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6 au intrat 16 candidati, pe primele locuri in sondaje fiind Ciprian Ciucu PNL-USR-PLUS) si actualul primar, Gabriel Mutu PSD). Ciprian Ciucu, candidatul dreptei la Primaria Sectorului 6 promite ca va face 22. 000 de locuri de parcare printre care 3 parcari parkride la principalele intrari in sector, va amenaja promenada si Insula de la Lacul Morii, va amenaja 4 parcuri de cel putin 8. 000 de metri patrati in proximitatea cartierelor Ghencea Fostele sere militare), Militari intre str. Fabricii si str. Ariesul Mare), Cartierul ANL Brancusi si Giulesti, va amenaja strada Liniei si va extinde parcul Drumul Taberei, peste drum, langa biserica.

Ciprian Ciucu: inteleg ca in Primaria Sectorului 6 e agitatie mare. Directorii sa fie atenti ce semneaza. Vine auditul si e pacat sa riste aiurea

Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6, a sustinut ca a primit informatii conform carora in primaria condusa inca de social-democratul Gabriel Mutu e agitatie pentru a se plati rapid lucrarile scumpe.

Rezultate alegeri sectorul 5. Piedone, condamnat la inchisoare, a castigat in fata PSD si PNL USR Plus

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat primarii. in sectorul 5 au fost sase candidati la functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. in randurile ce urmeaza, va prezentam numele castigatorului. UPDATE: Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv, si sustinut de partidul lui Dan .

Ciprian Ciucu, trei prioritati pentru Primaria Sectorului 6: Nu merg cu gandul ca voi da oamenii afara acum, ci merg cu gandul ca ii motivez (VIDEO)

Primarul ales al Sectorului 6 a explicat, in direct, pe B1 TV care sunt prioritatile pe care le are pentru urmatorii patru ani, dar si cum isi doreste sa eficientizeze pe durata mandatului sau, activitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )