Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ciprian Deac propune regula handicapului pentru CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Ciprian Deac propune regula handicapului pentru CFR Cluj

Mijlocasul Ciprian Deac de la CFR Cluj a spus dupa semifinala Cupei Romaniei cu U Cluj ca echipa sa ar trebui sa inceapa fiecare partida cu un jucator in minus pe teren. continuă pe Online Sport

Cupa Romaniei, semifinale: CFR Cluj-U Cluj (azi, 21:30)

Miercuri si joi, de la ora 21:30, se disputaprima mansa din cadrulsemifinalelor Cupei Romaniei: CFR Cluj-Universitatea Cluj si Petrolul-Steaua. Intrati aici pentru a putea urmari LIVE TEXT desfasurarea minut cu minut a celor doua confruntari.

Pandurii confirma asteptarile pariorilor, 4-0 la CFR Cluj

Pandurii nu a avut probleme de a trece de CFR Cluj, in deplasare, scor 4-0, intr-unul din cadourile facute de casele de pariuri la final de saptamana. S-a pariat masiv pe victoria celor de la Pandurii, iar formatia gorjeana nu a inselat asteptarile jucatorilor, inscriind in debut prin Mihai Roman 2), urmat de Amadio autogol) in ultimele secvente ale primei reprize. Eric 83) a punctat pentru 3-0 si a produs faza ultimului gol, reusit de Shalaj 85). A fost cel mai rasunator succes al Pandurilor in meciurile cu CFR Cluj.

CFR Cluj - U Cluj, 0 - 0 in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri, pe teren propriu, in compania Universitatii Cluj, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, in care echipa lui.

CFR Cluj - Universitatea Cluj, scor 0-0, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri, pe teren propriu, in compania Universitatii Cluj, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, in care echipa lui Eugen Trica a evoluat cu un jucator mai putin din minutul 8.

Pandurii a zdrobit-o pe CFR Cluj. Victorie clara pentru Edi Iordanescu

Pandurii Targu Jiu a castigat cu scorul de 4-0 2-0) meciul cu CFR Cluj, din deplasare, din etapa a XIX-a a Ligii I. Edi Iordanescu, fiul selectionerului, a obtinut astfel, cu elevii sai, cea mai importanta victorie din cariera sa de tehnician.

VIDEO CFR Cluj, umilita de Pandurii. Gorjenii au zdrobit echipa lui Trica si au impins-o spre matineu

Pandurii s-a impus cu 4-0 pe terenul lui CFR Cluj, intr-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1. Acest rezultat demonstreaza inca o data degringolada in care se regaseste fosta campioana a Romaniei, care are sanse din ce in ce mai mici sa evite retrogradarea.

Adrian Falub, nemultumit de 0-0 cu CFR Cluj. Il urecheaza pe Lemnaru

La debutul sau pe banca lui U Cluj antrenorul Adrian Falub s-a declarat nemultumit de rezultatul final si este de parere ca meciul de miercuri seara nu s-a ridicat la nivelul unui derby.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2006 seconds )