Libnet.ro
UNICEF

12:45

Pandurii a zdrobit-o pe CFR Cluj. Victorie clara pentru Edi Iordanescu

România Liberă România Liberă,
Pandurii a zdrobit-o pe CFR Cluj. Victorie clara pentru Edi Iordanescu

Pandurii Targu Jiu a castigat cu scorul de 4-0 2-0) meciul cu CFR Cluj, din deplasare, din etapa a XIX-a a Ligii I. Edi Iordanescu, fiul selectionerului, a obtinut astfel, cu elevii sai, cea mai importanta victorie din cariera sa de tehnician. continuă pe România Liberă

VIDEO CFR Cluj, umilita de Pandurii. Gorjenii au zdrobit echipa lui Trica si au impins-o spre matineu

Pandurii s-a impus cu 4-0 pe terenul lui CFR Cluj, intr-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1. Acest rezultat demonstreaza inca o data degringolada in care se regaseste fosta campioana a Romaniei, care are sanse din ce in ce mai mici sa evite retrogradarea.

Pandurii confirma asteptarile pariorilor, 4-0 la CFR Cluj

Pandurii nu a avut probleme de a trece de CFR Cluj, in deplasare, scor 4-0, intr-unul din cadourile facute de casele de pariuri la final de saptamana. S-a pariat masiv pe victoria celor de la Pandurii, iar formatia gorjeana nu a inselat asteptarile jucatorilor, inscriind in debut prin Mihai Roman 2), urmat de Amadio autogol) in ultimele secvente ale primei reprize. Eric 83) a punctat pentru 3-0 si a produs faza ultimului gol, reusit de Shalaj 85). A fost cel mai rasunator succes al Pandurilor in meciurile cu CFR Cluj.

Pandurii vrea sa adune puncte in meciul cu CFR Cluj

Pandurii joaca duminica seara pe terenul formatiei CFR Cluj, echipa care se confrunta cu mari probleme financiare. Conducerea echipei vrea sa se intoarca de la Cluj cu toate cele trei puncte.

CFR Cluj ar putea intra in insolventa

Dintre echipele aflate in insolventa, inca un nume mare se poate adauga pe lista disparutelor. CFR Cluj a pierdut 24 de puncte din cauza datoriilor catre angajati si e pe ultimul loc. Daca nu va izbuti sa.

DNA va intra in U Cluj - CFR Cluj

Partida U Cluj - CFR Cluj, din anul 2012, ar putea intra in vizorul DNA la mai bine de trei ani dupa fluierul final.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )