Libnet.ro
UNICEF

10:46

Ciprian Tatarusanu, elogiat de UEFA. Este printre cei mai buni din Europa

Antena3 Antena3,
Ciprian Tatarusanu, elogiat de UEFA. Este printre cei mai buni din Europa

Ciprian Tatarusanu31 de ani) se afla, cel mai probabil, la final de ciclu cuFiorentina, dar prestatiile goalkeeperului roman au fost apreciate de catre cei de la UEFA. Internationalul. continuă pe Antena3

Sotia lui Victor Ponta, printre cei mai mari SPONSORI ai PSD

Liderii PSD au fost motivati sa cotizeze in anul electoral 2016 cu donatii in valoare de 15 milioane de lei. Si se pare ca cea mare vine din partea Dacianei Sarbu, sotia fostului lider PSD,.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

A fost capturat unul dintre cei mai periculosi teroristi ISIS. Ce pedeapsa ar putea sa primeasca

Unul dintre cei mai periculosi lideri ai Statului Islamic a fost capturat de tribul Tarabin, din peninsula Sinai, potrivit stirileprotv. ro. Teroristul este cunoscut sub numele de Assad Ammarin si ae.

STATISTICI Aproape 400.000 de someri inregistrati in martie. Cei mai multi someri, in Vaslui, cei mai putini, in Ilfov

Aproape 400. 000 de someri au fost inregistrati in martie, Cei mai multi someri au fost inregistrati in Vaslui, Teleorman si Mehedinti, in timp ce in Ilfov au fost cei mai putini.

Prime Transaction: BRD devine unul dintre cei mai ieftini emitenti de pe bursa dupa rezultatele din T1

Dupa ce BRD si-a marit de aproape cinci ori profitul in primul trimestru din 2017, analistii casei de brokeraj Prime Transaction spun ca banca si-a atins in sfarsit potentialul estimat inca de acum un an si a devenit in prezent unul dintre cei mai.

Lovitura pentru jihadisti: Unul dintre cei mai periculosi teroristi ai ISIS, capturat si torturat de beduini (FOTO)

Beduinii din peninsula Sinai Egipt) au anuntat miercuri capturarea unuia dintre cei mai periculosi lideri ai ISIS, cunoscut drept Assad Ammarin, potrivit Stirile Pro Tv. Tribul Tarabin, cea mai.

VIDEO Unul dintre cei mai periculosi teroristi ISIS, capturat de beduini. Pedeapsa ingrozitoare pe care ar putea sa i-o aplice

Tribul Tarabin, cea mai numeroasa si mai puternica forta beduina din peninsula Sinai, a anuntat miercuri capturarea unui dintre cei mai periculosi lideri ai ISIS, cunoscut drept Assad Ammarin, in varsta de 37 de ani.

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita

Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita la un gratar traditional, a afirmat, luni, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, intr-un.

10 lucruri nestiute despre post. Printre cei care l-au recomandat de-a lungul istoriei se numara Pitagora si Hipocrate

Postul este cunoscut inca din antichitate si practicat de multe popoare. Unii apelau la post pentru a alunga nenorocirile, iar pentru altii postul presupunea nu doar abstinenta de la mancare, ci si murdarirea fetei sau sfasierea hainelor.

Cine sunt finantatorii partidelor politice. Deputatul AKM, Catalin Radulescu, si Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta, se afla printre social-democratii care au donat cei mai multi bani PSD-ului

Controversatul Catalin Radulescu, europarlamentarul Daciana Sarbu sau un fost primar din Lupeni se numara printre social-democratii care au platit cotizatii la nivelul a peste zece salarii minime brute.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )