Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sotia lui Victor Ponta, printre cei mai mari SPONSORI ai PSD

B1 B1,
Sotia lui Victor Ponta, printre cei mai mari SPONSORI ai PSD

Liderii PSD au fost motivati sa cotizeze in anul electoral 2016 cu donatii in valoare de 15 milioane de lei. Si se pare ca cea mare vine din partea Dacianei Sarbu, sotia fostului lider PSD,. continuă pe B1

Cine sunt finantatorii partidelor politice. Deputatul AKM, Catalin Radulescu, si Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta, se afla printre social-democratii care au donat cei mai multi bani PSD-ului

Controversatul Catalin Radulescu, europarlamentarul Daciana Sarbu sau un fost primar din Lupeni se numara printre social-democratii care au platit cotizatii la nivelul a peste zece salarii minime brute.

Doua regiuni din Romania au printre cei mai multi someri pe termen lung din UE

Doua regiuni din Romania, respectiv Sud-Muntenia si Vest, au inregistrat anul trecut o rata regionala a somajului pe termen lung de peste 60%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

PSD a strans in 2016 aproape 15 milioane de lei din cotizatii. Cine sunt cei mai mari sponsori al partidului

PSD a strans in 2016 aproape 15 milioane de lei din cotizatiile curente, iar 30 de parlamentari si 10 europarlamentari au platit cotizatii peste nivelul a 10 salarii minime brute pe tara. Primele patru locuri sunt ocupate de parlamentari de Hunedoara: senatorul Cornel-Cristian Resmerita 56. 500 lei) si deputatii Laurentiu Nistor 56. 800 lei), Natalia Intotero 55. 800) si Ilie Toma 50.

Victor Ponta il cearta pe Liviu Dragnea si ii da lectii ministrului Sanatatii: Discutia despre obligativitatea vaccinarii este de Secolul 19

Victor Ponta continua seria atacuri subtile sau mai putin la adresa actualului lider PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier a intervenit pe subiectul vaccinurilor obligatorii dupa ce Dragnea a spus ca nu ar.

Victor Ponta, felicitari pentru Matteo Renzi si o noua intepatura la adresa colegilor de partid

Fostul prim-ministru Victor Ponta il felicita duminica, printr-o postare pe pagina sa de socializare, pe ex-premierul italian Matteo Renzi pentru realegerea sa in functia de presedinte al Partidului.

Victor Ponta: in sapte ani de la semnarea parteneriatului strategic cu SUA, toti liderii romani au dat din gura mult si au facut fix nimic

Fostul premier Victor Ponta sustine ca, in sapte ani e la semnarea parteneriatului strategic cu Statele Unite, toti liderii romani au dat din gura mult si nu au facut nimic in domeniul Apararii.

in 7 ani de la Semnarea Parteneriatului Strategic cu SUA toti au dat din gura mult si au facut fix nimic. Victor Ponta, mesaj dur la adresa liderilor romani

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care transmite Guvernului si CSAT sa achizitioneze tehnica de lupta doar americana. Fostul premier a motivat aceasta propunere ca una in.

Victor Ponta: Trebuie sa achizitionam tehnica de lupta doar de la americani; nu suntem bogati ca Arabia Saudita sa luam de la toti

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca programele de inzestrare ale Romaniei ar trebui sa vizeze achizitia de tehnica militara americana, in special a doua escadrila de avioane F-16, deoarece Statele Unite este singurul.

Cele mai mari amenzi de circulatie pe care le poti lua in Romania

Cele mai mari amenzi de circulatie in Romania pot ajunge la 2. 900 de lei pentru persoanele fizice care comit sanctiuni incluse in clasa a IV-a, penalizate cu 20 de puncte-amenda, intrucat un punct valoreaza 145 de lei de la 1 februarie 2017.

Moment istoric: Papa Francisc face o vizita in Egipt. Suveranul Pontif ajunge in randul celei mai mari comunitati crestine din Orientul Mijlociu (VIDEO)

Papa Francisc a facut prima sa vizita in Egipt, in randul celei mai mari comunitati crestine din Orientul Mijlociu. Vizita-fulger a Suveranului Pontif, care se desfasoara in conditii de se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )