Libnet.ro
UNICEF

13:00

Circ cu mascati dupa nunta cu 350 de invitati. Avocatul mirelui: Legea va trebui aplicata

Antena3 Antena3,
Circ cu mascati dupa nunta cu 350 de invitati. Avocatul mirelui: Legea va trebui aplicata

Razvan Doseanu, avocatul mirelui care a organizat nunta cu 350 de persoane, spune ca e regretabil ce s-a intamplat acolo. continuă pe Antena3

De la bal, la spital: Mireasa de la nunta cu 350 de invitati oprita de Politie are COVID-19. Toti invitatii intra in carantina

Toate cele peste 350 de persoane care au participat la nunta fiului fostului sef al Politiei Bihor, Eugen Boc, vor intra obligatoriu in carantina dupa ce proaspata nora a ex-politistului a fost confirmata cu Covid-19.

Primele imagini de la nunta cu 350 de invitati din Bihor, unde mireasa s-a infectat cu COVID-19

Antena 3 a obtinut in exclusivitate primele imagini de la nunta faraonica de la Oradea, acolo unde au participat peste 350 de oameni, printre care politisti si procurori.

Perchezitii de amploare dupa nunta cu 350 de persoane din Bihor. Autoritatile au cautat fotografii si inregistrari ce ar putea avea legatura cu evenimentul (VIDEO)

Au fost perchezitii de amploare la vila fostului sef adjunct al Politiei Bihor, Eugen Boc, in locuinta cuscrilor sai, la cea a proaspetilor insuratei, dar si la sala Opera Events din Oradea. Autoritatile au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )