Libnet.ro
UNICEF

07:00

Circulatia pe A2, deviata temporar, din cauza unui incendiu de vegetatie

B1 B1,
Circulatia pe A2, deviata temporar, din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul rutier pe autostrada Bucuresti-Constanta A2) este oprit temporar marti dupa-amiaza, in dreptul kilometrului 79, din cauza fumului degajat de un incendiu de vegetatie. Politistii de la Rutiera au. continuă pe B1

INCENDIU in apropiere de A2. Circulatia, deviata temporar

Traficul rutier pe autostrada Bucuresti-Constanta A2) este oprit temporar marti dupa-amiaza, in dreptul kilometrului 79, din cauza fumului degajat de un incendiu de vegetatie, informeaza Centrul InfoTrafic al Politiei Romane.

VIDEO. Presedintele CCR: Legislativul este caracterizat de ineficienta din cauza ritmului de adoptare a legilor

Constantin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale trage un semnal de alarma cu privire la modul in care functioneaza Parlamentul. in viziunea lui Augustin Zegrean, legislativul este caracterizat de ineficienta, in comparatie cu cel din alte state, din cauza ritmului de adoptare a legilor.

Portugalia: Elemente desprinse din motorul unui avion au cazut peste o casa si mai multe masini

Parti din motorul unui avion Airbus 330 al companiei aeriene TAP Portugal, cu 268 de persoane la bord, au cazut peste masini si peste o casa la scurt timp dupa ce avionul a decolat de pe aeroportul din Lisabona,.

PANICA iN AER: Bucati din motorul unui avion au cazut pentru o casa si mai multe masini in Portugalia

Elemente desprinse din motorul unui avion au cazut pentru o casa si mai multe masini in Portugalia .

Trafic ingreunat pe DN7, in Valcea, din cauza aluviunilor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera pe DN7 se desfasoara ingreunat intre kilometrii 180 si 181, in zona localitatii valcene Bujoreni iesirea din municipiul Ramnicu Valcea spre Sibiu), dupa ce pe carosabil au ajuns aluviuni de pe versanti, ca urmare a unei ploi torentiale.

Australia: Despagubiri record de aproape 470 milioane de dolari pentru supravietuitorii unui incendiu de vegetatie

Supravietuitorii unuia dintre cele mai incendii de vegetatie din Australia au primit despagubiri de aproape 470 de milioane de dolari, un record pentru astfel de despagubiri, scrie BBC News. Circa 10. 000 de persoane.

Cum a ramas o tanara oarba din cauza lentilelor de contact

O studenta de 23 de ani din Taiwan, care a purtat timp de sase luni lentile de contact, fara sa le scoata si sa le curete, si-a pierdut vederea, relateaza Agerpres.

Samsung a suspendat colaborarea cu un furnizor din China din cauza angajarii unor minori

Samsung Electronics a suspendat colaborarea cu un furnizor din China din cauza dovezilor privind angajarea ilegala a unor copii cu varste sub 16 ani. Autoritatile din China investigheaza situatia, urmand ca.

Samsung suspenda colaborarea cu un furnizor din China din cauza angajarii unor minori

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a suspendat colaborarea cu un furnizor din China din cauza dovezilor privind angajarea ilegala a unor copii cu varste sub 16 ani, relateaza Bloomberg .

Samsung a suspendat colaborarea cu un furnizor din China din cauza faptului ca a angajat minori

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a suspendat colaborarea cu un furnizor din China din cauza dovezilor privind angajarea ilegala a unor copii cu varste sub 16 ani,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )