Libnet.ro
UNICEF

11:31

Circulatie restrictionata pe A3, pentru filmarea unor secvente dintr-un lungmetraj cu Nicolas Cage

B1 B1,
Circulatie restrictionata pe A3, pentru filmarea unor secvente dintr-un lungmetraj cu Nicolas Cage

Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care. continuă pe B1

Circulatie restrictionata pe A3, pentru filmarea unor secvente dintr-un lungmetraj cu Nicolas Cage

Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care.

Circulatie restrictionata pe A3, din cauza unor filmari pentru un lungmetraj cu Nicolas Cage

Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care joaca Nicolas Cage, transmite Mediafax .

Circulatie restrictionata pe autostrada Bucuresti - Ploiesti pentru filmul lui Nicolas Cage

Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care joaca Nicolas Cage.

Agentul CIA, Nicolas Cage, inchide Autostrada A3. ...

Un agent CIA, este in misiune in Romania. Astfel ca politia a luat masuri de securitate si a decis sa restrictioneze circulatia in zona in care acesta va face filaje si se va intalni cu alti agenti secreti pentru schimburi de informatii. De fapt, autostrada va fi inchisa pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care joaca Nicolas Cage. Subiectul este unul de actualitate si se referaa la viata si activitatea unuiagent CIA, interpretat, desigur, de Nicolas Cage.

Agentul CIA Nicolas Cage inchide Autostrada A3.

Un agent CIA, este in misiune in Romania. Astfel ca politia a luat masuri de securitate si a decis sa restrictioneze circulatia in zona in care acesta va face filaje si se va intalni cu alti agenti secreti pentru schimb de informatii. De fapt, autostrada va fi inchisa pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care joaca Nicolas Cage. Subiectul este unul de actualitate si se refera la viata si activitatea unui agent CIA, interpretat, desigur, de Nicolas Cage. In .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )