Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista un astfel de proiect

Antena3 Antena3,
Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista un astfel de proiect

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca nu exista un proiect privind somajul tehnic pentru bugetari. Nu cred ca este momentul astazi pentru asa ceva, a spus Citu. continuă pe Antena3

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara, la Digi24, ca nu are in lucru un proiect privind o schema de acordare a somajului tehnic pentru personalul platit din banii publici si spune ca nu sustine in acest moment o astfel de masura.

Violeta Alexandru, despre somajul tehnic: De solidaritate trebuie sa dea dovada toti, si demnitarii si cei numiti in functii politice

Ordonanta de urgenta privind somajul tehnic in sectorul public ar putea sa-i includa si pe cei cu functii mai mari. Consider ca de solidaritate, in aceasta perioada, trebuie sa dea dovada toti. Si demnitarii. Si cei numiti in functii politice. Pentru mine - solidaritate chiar inseamna sa trecem impreuna peste perioada grea. Si o sa trecem, a spus Violeta Alexandru, ministrul muncii.

ANOFM lanseaza un nou numar de telefon pentru detalii cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM anunta stabilirea unui nou numar pentru informarea cetatenilor privind somajul tehnic. Unde poti suna

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca, incepand de marti, va fi disponibil un nou numar pentru informarea cetatenilor privind somajul tehnic, acesta permitand scurtarea timpului de asteptare.

ANOFM lanseaza un nou numar de telefon la care se pot obtine informatii cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM anunta un nou numar de telefon la care se pot obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) intr-un comunicat remis luni AGERPRES.

FSLI: Somajul tehnic in educatie pune in pericol siguranta angajatilor, a elevilor si chiar a unitatilor de invatamant

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant atrage atentia Guvernului Romaniei ca somajul tehnic nu poate fi aplicat in cazul angajatilor din sistemul de invatamant, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Salariile ministrilor si ale altor demnitari vor fi drastic micsorate. Somajul tehnic se aplica doar pentru 500.000 de bugetari

Un prim draft al unui proiect de ordonanta privind micsorarea salariilor ministrilor si ale altor demnitari prevede diminuarea acestora cu un procent similar celui cu care sunt diminuate veniturile celor trimisi in somaj tehnic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )