Libnet.ro
UNICEF

14:30

Citu: Nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar cele existente nu vor creste

Adevărul Adevărul,
Citu: Nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar cele existente nu vor creste

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, luni, la Timisoara, ca nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar cele existente nu vor creste. De asemenea, a precizat ca programul de guvernare al PNL este bazat pe dezvoltare si investitii si nu pe cresterea taxelor. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor, Florin Citu, da asigurari ca taxele nu vor creste anul viitor: Programul nostru de guvernare e pe investitii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a dat asigurari luni ca guvernul liberal nu va introduce noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor. Florin Citu da asigurari ca nu vor fi introduse noi .

Loto 649 si Joker, duminica, 29 noiembrie. Numere castigatoare si cati romani au luat premiul cel mare anul acesta

Astazi, duminica, 29 noiembrie 2020, vor avea loc Tragerile Speciale Loto ale Lunii Noiembrie. Cu aceasta ocazie, Loteria Romana a suplimentat fondurile de castiguri ale jocurilor Loto 649, cu suma de 100. 000 lei la categoria I, Joker, cu cate un autoturism Dacia Logan pentru fiecare varianta castigatoare de la categoria a II-a si Loto 540, .

Cum a slabit Rebel Wilson 20 de kilograme, atingandu-si obiectivul propus pentru anul acesta

Cu o dieta bazata pe proteine, prin sport si schimbarea mentalitatii, actrita australiana Rebel Wilson a reusit sa slabeasca anul acesta 20 de kilograme.

Guvernul a decis. Ce se intampla cu slujbele de Craciun anul acesta

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, anunta ca slujbele de Craciun se vor putea desfasura atat in interiorul, cat si in afara bisericilor cu respectarea masurilor de protectie sanitara. Autoritatile cauta inca solutii pentru respectarea masurilor anti-COVID.

Cine sunt cei mai cunoscuti candidati de pe listele pentru alegerile parlamentare. Vedetele care ne cer votul anul acesta

Artistii iau cu asalt scena politica. Loviti in plin de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19, o parte dintre cantaretii si actorii romani vor sa schimbe regulile din interior. Astfel ca,.

Dupa BRD, BCR si ea revizuieste in scadere prognoza de crestere economica pentru anul acesta si cel viitor. in trimestrul IV estimam o crestere zero, iar pentru 2021 nu mai mizam pe un avans de 3,9% ci pe unul de 2,7% (raport)

BCR a revizuit in jos prognoza de crestere a economiei pentru acest an si pentru anul viitor, arata un raport transmis vineri bancii-mama. Pentru 2020, economistii din departamentul de Cercetare al bancii spun ca reculul ar putea ajunge la -5,2% fata de estimarea initiala de -4,7%) pe fondul unei stagnari cresteri zero) a PIB in ultimul trimestru. Banca evidentiaza pozitia fiscala fragila a Guvernului si cererea externa slaba ca factori care ar fundamenta revizuirea datelor. Reamintim ca ieri si BRD a publicat un raport care revizuieste in scadere cresterea economica tot in jurul a -5%.

Aparitie bizara langa Piatra Neamt. Asa ceva a aparut si in SUA: Extraterestrii ne vor pe noi si pe americani

Bizara constructie din apropierea cetatii dacice Petrodava, care este asemanatoare cu cea din desertul american Utah, a starnit multe comentarii in spatiul public. Aparitie bizara langa Piatra Neamt. Asa ceva a aparut si in SUA Astfel cadescoperirea de zilele trecute s-a facut in apropierea cetatii dacice Petrodava din zona Batca Doamnei, foarte aproape de orasul .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )