Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe ONG-uri cer sedinta publica in dosarul lui Vlad Filat

Adevărul Adevărul,
Mai multe ONG-uri cer sedinta publica in dosarul lui Vlad Filat

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita judecarea cauzei penale impotriva ex-premierului Vlad Filat in sedinte publice. in acest sens, ONG-urile au adresat un apel catre judecatori si mentioneaza ca examinarea in continuare a cauzei in sedinte inchise doar va alimenta suspiciunea cu privire la inechitatea procedurilor si politizarea solutiei. continuă pe Adevărul

Mai multe comune din judetul Timis au fost lovite de grindina. Bucati de gheata mari cat o minge de tenis au cazut din cer, spre disperarea localnicilor (VIDEO)

Cosmarul adus de vremea severa pare ca nu se mai sfarseste. O noua rupere de nori a facut prapad in vestul tarii. Pe langa inundatii sau ploi torentiale, mai multe comune din judetul.

VIDEO Inundatii in mai multe cartiere din Bacau, dupa ploaia torentiala din ultimile ore. Circulatia a fost restrictionata temporar

Mai multe cartiere au fost afectate de precipitatiile abundente din ultimile doua ore. Apa a ajuns si la jumatate de metru in cartierele Mioritei, Nord si Take. Circulatia rutiera a fost restrictionata in anumite zone din oras.

Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie

Actrita americana Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie, in timpul unei vacante pe insula St. Barts din Marea Caraibilor, informeaza revista New Musical Express, citata de News. ro.

Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in Teheran si in alte orase

Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in capitala Teheran si in alte orase, a anuntat luni Ministerul Informatiilor, care s-a referit la un complot de proportii al militantilor musulmani suniti impotriva Republicii Islamice, majoritar siita, informeaza Reuters.

Regizorul Andrei Serban a jucat mai multe roluri, in Car(o)usel. Bucuria unui mare regizor de a fi pe scena, alaturi de trupa de la Bulandra FOTO

ReprezentatiaCaro)usel, de miercuri-seara, de la Sala Izvor a Teatrului Bulandra, a rezervat o surpriza publicului: regizorul Andrei Serban a jucat rolurile actorului Serban Gomoi Hozlinger, Politist pe pamant si in cer, Strungarul). Pe 21 iunie, Andrei Serban a implinit 73 de ani. Actorul american Tim Robbins, prezent la Bucuresti, l-a laudat, intr-o conferinta de presa, pe faimosul regizor roman pe care l-a intalnit in Statele Unite.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

Curentul electric, oprit temporar, in mai multe zone din trei judete

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )