Libnet.ro
UNICEF

15:15

CIZMA PSD peste gatul cititorilor din tara: SCANDAL pe targul Gaudeamus! Se cere DEMISIAsefului Radioului public. Pesedizare evidenta (VIDEO)

B1 B1,
CIZMA PSD peste gatul cititorilor din tara: SCANDAL pe targul Gaudeamus! Se cere DEMISIAsefului Radioului public. Pesedizare evidenta (VIDEO)

Sindicatul Radio acuza ca, pentru prima data in istoria Gaudeamus, targul a fost deschis de un primar, respectiv un edil PSD, cerandu-i demisia lui Georgica Severin, seful Radioului public, scrie. continuă pe B1

Numeroase suprafete agricole din tara vor prezenta deficite de umiditate

Mai multe suprafete agricole din Maramures, Crisana, Oltenia, Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea vor prezenta deficite de umiditate, iar pe fondul temperaturilor ridicate din aer si de la suprafata solului, procesele biologice ale culturilor agricole vor fi intensificate, arata prognoza agrometeorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 12 - 18 august.

VIDEO. Politia Romana da explicatii, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din tara. Politistul de caz i-a raportat disparitia dupa doua saptamani. MAI anunta sanctiuni

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )