Libnet.ro
UNICEF

05:15

Numeroase suprafete agricole din tara vor prezenta deficite de umiditate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numeroase suprafete agricole din tara vor prezenta deficite de umiditate

Mai multe suprafete agricole din Maramures, Crisana, Oltenia, Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea vor prezenta deficite de umiditate, iar pe fondul temperaturilor ridicate din aer si de la suprafata solului, procesele biologice ale culturilor agricole vor fi intensificate, arata prognoza agrometeorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 12 - 18 august. continuă pe Ziarul Bursa

Oamenii de business din Romania vor sa ii aduca in tara pe antreprenorii romani. Cum isi propun sa faca asta?

RePatriot este un proiect lansat in 2015 de catre antreprenorii si liderii din mediul de afaceri romanesc, prin care se urmareste atragerea antreprenorilor din diaspora in Romania. Fostul ministru al Comunicatiilor, Marius Bostan, initiatorul.

VIDEO. Politia Romana da explicatii, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din tara. Politistul de caz i-a raportat disparitia dupa doua saptamani. MAI anunta sanctiuni

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

Satui de cozile la pasapoarte, romanii din diaspora vor sa depuna plangere impotriva ministrului Carmen Dan

Carmen Dan, ministrul de Interne, este criticata pentru cozile interminabile din fiecare vara de la ghiseele pentru eliberarea pasapoartelor. Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa ameninta ca, daca aceasta nu va rezolva problema, vor depune o plangere penala impotriva ei.

Ce spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in minivacanta de Sfanta Maria

Directia de Sanatate Publica Bucuresti DSPMB) informeaza ca in perioada 12 - 15 august, in minivacanta de Sfanta Maria, sapte spitale de adulti si doua de copii vor asigura asistenta medicala de urgenta.

Noua spitale din Capitala vor trata urgentele medicale in minivacanta de saptamana viitoare

Urgentele medicale din minivacanta de Sfanta Maria in Capitala vor fi tratate in noua spitale.

Romanii din diaspora vor sa depuna PLANGERE impotriva ministrului Carmen Dan pentru COZILE de la PASAPOARTE!

Carmen Dan, ministrul de Interne, este criticata pentru cozile interminabile din fiecare vara de la ghiseele pentru eliberarea pasapoartelor, reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )