Libnet.ro
UNICEF

10:16

Claudiu Manda, ironii dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Ludovic Orban stie bataie, ca a mai luat

Antena3 Antena3,
Claudiu Manda, ironii dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Ludovic Orban stie bataie, ca a mai luat

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a anuntat ca social-democratii vor decide, luni, intr-o sedinta a conducerii, ce vor face in continuare dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou prim-ministru pe Ludovic Orban, al carui guvern a fost demis miercuri prin motiune de cenzura. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Poate renunta pana luni la aceasta propunere. Ar fi de aplaudat

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Dan Barna, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Am vorbit cu premierul desemnat. Discutam pasii concreti pentru anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca i-a transmis deja prim-ministrului desemnat Ludovic Orban ca prioritare raman alegerile anticipate, iar la inceputul saptamanii viitoare cei doi se vor intalni pentru a discuta pasii concreti pe care trebuie sa ii faca.

Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus Iohannis. Ce anunta despre alegerile anticipate

Victor Ponta a patricipat la discutii cu seful statului, despre desemenarea unui nou premier. Se stie ca propunerea PRO Romania este similara cu cea a PSD, si anume, pe Remus Pricopie. Recent, acesta a facut declaratii despre discutiile pe care le-a avut cu Klaus Iohannis. Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus .

Ludovic Orban, oficial noul Premier al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

La mai bine de 24 de ore de la votarea motiunii de cenzura cu 261 de voturi si demiterea Guvernului Orban, Presedintele Klaus Iohannis se pregateste sa anunte noul premier desemnat al Romaniei, dupa negocierile cu toate partidele parlamentare. Update: Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis! Klaus Iohannis a facut si primele .

Cu cine merge PSD la consultarile cu Klaus Iohannis de la Cotroceni

Primarul general Gabriela Firea, Paul Stanescu - secretar general interimar al PSD, Claudia Manda si Titus Corlatean sunt cei delegati de PSD pentru a merge la consultarile de la Cotroceni, joi, cu presedintele Klaus Iohannis, in vederea desemnarii unui nou premier sustinut de o noua majoritate parlamentara.

KLAUS IOHANNIS, DUPA DEMITEREA CABINETULUI ORBAN: Voi insista pentru un guvern construit in jurul PNL

Demiterea guvernului Orban prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura depusa de PSD si UDMR reprezinta primul pas spre alegerile anticipate, a afirmat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea de alegeri anticipate.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea alegerilor anticipate.

Scenarii dupa caderea Guvernului Orban. Adrian Ursu: Klaus Iohannis s-ar putea sa fie nevoit sa-si recunoasca infrangerea in doua cazuri

Adrian Ursu a afirmat, dupa trecerea motiunii de cenzura, ca si in cazul unei noi investituri a lui Orban in functia de premier si in cazul unei victorii a PSD, am putea vorbi despre o infrangere a lui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )