Libnet.ro
UNICEF

11:00

Claudiu Manda: As fi votat motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Poate gasim unul mai sprinten

Antena3 Antena3,
Claudiu Manda: As fi votat motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Poate gasim unul mai sprinten

Claudiu Manda l-a atacat din nou in termeni foarte duri pe Tudorel Toader. Manda a precizat ca daca motiunea ar fi fost la Senat el ar fi votat demiterea lui Tudorel Toader, indiferent ce i-ar fi spus. continuă pe Antena3

ALDE nu va vota motiunea impotriva lui Tudorel Toader

ALDE nu va vota in favoarea motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, a anuntat marti deputatul ALDE Steluta Cataniciu, precizand ca Tudorel Toader este unul dintre cei mai buni ministri, iar textul.

Motiunea simpla intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!, dezbatuta azi

Motiunea simpla intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!, initiata de PNL si USR, este dezbatuta marti in Camera Deputatilor, votul fiind programat miercuri.

Ponta a anuntat ca ProRomania va vota motiunea impotriva lui Tudorel Toader (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Pro Romania va vota motiunea simpla depusa de Opozitiei impotriva Ministrului Justitie, Tudorel Toader. Noi de obicei nu ne-am bagat in.

Rasturnare de situatie in cazul motiunii impotriva lui Tudorel Toader: Votul a fost suspendat

Informatii explozive din sedinta in care liderii PSD discuta daca il mai sustin sau nu pe Tudorel Toader. Potrivit unor surse, deputatul Catalin Radulescu a afirmat ca partidul trebuie sa ii.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader, amanata cu o saptamana din lipsa de cvorum: Deputatii PSD au boicotat sedinta

Tudorel Toader va mai trebui sa astepte o saptamana pentru a afla rezultatul motiunii depuse impotriva sa de catre opozitie. Totul dupa ce deputatii PSD au decis sa boicoteze sedinta in care urma sa fie.

Claudiu Manda il face praf pe Toader: As fi votat impotriva lui la motiune! Tot ce face e doar sa ne abureasca. Are 3 viteze incet, incetisor si pe loc. Poate gasim unul mai sprinten.

Social-democratul Cladiu Manda a declarat, miercuri seara, ca ar fi votat impotriva lui Tudorel Toader, ministrul Justitiei, daca procedurile pentru motiunea simpla impotriva sa s-ar fi desfasurat in Senat,.

PSD decide soarta lui Tudorel Toader: Sedinta cruciala inainte de votul pe motiunea opozitiei

Grupul PSD din Camera Deputilor se va reuni miercuri cu jumatate de ora inainte de votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Tudorel Toader. Dupa ce ieri social-democratii, in frunte cu Florin Iordache,.

Kelemen Hunor anunta ca UDMR nu il va sustine pe Tudorel Toader la motiune / OUG pe justitie nu e rationala

Kelemen Hunor a declarat, marti, ca UDMR il va sactiona pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la votul de miercuri al motiunii, pentru ca ordonanta care modifica legile justitiei nu e una rationala. Asta, desi formatiunea nu este de acord cu motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader.

Kelemen Hunor a anuntat cum va vota UDMR la motiunea care il vizeaza pe Tudorel Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca deputatii UDMR nu il vor sustine pe Tudorel Toader la votul motiunii simple a opozitiei, care va fi dat miercuri.

Tudorel Toader, anunt inaintea motiunii: Eu nu sunt parlamentar. Nu stiu daca ar trebui sa particip

Mai sunt doar cateva ore pana cand deputatii vor decide daca Tudorel Toader va ramane in fruntea ministerului Justitiei. Se voteaza motiunea simpla intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )