Libnet.ro
UNICEF

11:45

Clinicile private nu mai au disponibilitate pentru teste COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Clinicile private nu mai au disponibilitate pentru teste COVID-19

Clinicile medicale private sunt pline de rezevari pentru teste COVID-19. Cei care doresc sa isi faca un test pentru a pleca in tarile care au impus aceasta masura sau pentru precautie trebuie sa isi faca rezervare cu mult timp inainte, relateaza G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Cat dureaza pana esti programat pentru un test COVID-19 la clinicile private. Rezervari pana in toamna la o unitate medicala din Constanta

Romanii care doresc sa-si faca testul COVID-19 la clinicile medicale private trebuie sa se programeze, iar rezultatul vine chiar si dupa o saptamana.

SUA dubleaza finantarea pentru vaccinul COVID19

Guvernul american a dublat investitia pentru compania farmaceutica Moderna pentru sustinerea unui potential vaccin impotriva COVID19 care intra in a treia si ultima faza a testarii clinice, relateaza duminica AFP, citata de G4media.

Amenzi de cinci ori mai mari, pentru romani. Legea a intrat in vigoare azi

Atentie unde parcati, daca vreti sa nu fiti amendati cu sume uriase! De astazi, a intrat in vigoare legea care mareste considerabil amenzile pentru soferii care parcheaza ilegal pe locurile pentru persoanele cu dizabilitati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )