Libnet.ro
UNICEF

06:30

Clipul zilei: Cea mai mica tara din lume

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cea mai mica tara din lume

Totul despre cea mai mica tara din lume. continuă pe Hotnews

Faze tari: Limba romana este folosita oficial in 20 de tari. Pe ce loc se afla in topul celor mai vorbite limbi din lume?; Cercetatorii au gasit in mumia Omului Gheturilor urme de ADN care nu este uman; A lasat imperiul de un miliard de dolari sa se faca

Un baiat de 9 ani din Africa de Sud a devenit cel mai tanar mire din lume. S-a recasatorit cu o femeie de 62 de ani. Saneie Masilela, in varsta de doar noua ani, a devenit pentru a doua oara cel mai tanar mire din lume, dupa ce. Un canadian si-a tatuat la intamplare cuvinte pe cap si corp pentru a ajunge cel mai cunoscut barbat din lume. In varsta de 24 de ani, Vin Los, este deja in atentia unor agentii de modelling. Tanarul a inceput sa-si tatueze pe chip.

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

Al doilea cel mai bogat om din lume vrea un sistem cu 3 ZILE LUCRATOARE pe saptamana

Chiar daca propunerea a incantat foarte multa lume, mexicanul este de parere ca iesirea la pensie ar trebui amanata pana in jurul varstei de 75 de ani. Carlos Slim, pentru ca despre el este.

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime.

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax.

Sushi in foita de aur si costita de vita provenita de la animale hranite cu bere si rasfatate cu masaje, printre cele mai scumpe delicatese din lume

Daca timp de o zi alegi sa traiesti regeste si sa consume cele mai scumpe feluri de mancare din lume, vei ajunge sa scoti din buzunare pana la 70. 300 de euro.

Cea mai sangeroasa zi in Gaza. 100 de oameni au murit in urma bombardamentelor israeliene

Operatiunea militara a Israelului in Fasia Gaza a inregistrat, ieri, cea mai sangeroasa zi. Aproape 100 de palestinieni au murit in urma bombardamentelor si 13 soldati israelieni au fost ucisi. Miscarea.

MJ Maillis, cea mai performanta actiune de pe BVB

Actiunile MJ Maillis MJM) au marcat cea mai mare crestere de pe Bursa de Valori Bucuresti, in perioa and not;da 17 iunie-17 iulie 2014, de 51,85%, potrivit calculelor ziarului BURSA.

Yahoo! vrea sa revolutioneze aplicatiile de harti: nu iti arata cea mai eficienta ruta, ci traseul cel mai interesant

Google domina toate celelalte aplicatii de harti pentru smartphone, dar Yahoo! are un truc in maneca prin care spera sa castige atentia utilizatorilor. Compania vrea nu sa iti arate cea mai rapida ruta, ci cea pe care poti vedea cele mai frumoase lucruri.

Shakira a devenit cea mai populara persoana pe Facebook, cu peste 100 de milioane de fani

Cantareata Shakira este cea mai populara persoana de pe reteaua de socializare Facebook, dupa ce artista a stabilit, vineri, un nou record in acest sens, pagina sa avand peste 100 de milioane de admiratori,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )