Libnet.ro
UNICEF

22:45

Al doilea cel mai bogat om din lume vrea un sistem cu 3 ZILE LUCRATOARE pe saptamana

Antena3 Antena3,
Al doilea cel mai bogat om din lume vrea un sistem cu 3 ZILE LUCRATOARE pe saptamana

Chiar daca propunerea a incantat foarte multa lume, mexicanul este de parere ca iesirea la pensie ar trebui amanata pana in jurul varstei de 75 de ani. Carlos Slim, pentru ca despre el este. continuă pe Antena3

Business Report: Cati bani recupereaza statul de la infractori; Cel mai bogat roman si-a inchis toate fabricile si ucide o industrie. Nu mai fac nimic in tara asta; Aici sunt banii pentru scaderea CAS! Topul domeniilor evazioniste din economie

Ministerul Transporturilor: TAROM trebuie sa ia masuri imediate de redresare. Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a solicitat, marti, conducerii TAROM un plan. Efectele ploilor din iunie: mai putin grau romanesc la export. Precipitatiile si inundatiile care au afectat Peninsula Balcanica in ultima luna au influentat negativ.

Cel mai batran om din lume fumeaza un pachet de tigari pe zi, de 50 de ani

Un brazilian care a implinit 126 de ani saptamana trecuta ar putea fi cel mai batran om din lume. El este perfect lucid si nu are nicio problema de sanatate, in ciuda faptului ca fumeaza de 50 de ani cate un pachet de tigari pe zi.

Miliardarul Carlos Slim vrea sa cumpere operatiunile Lafarge din Mexic

Elementia SA, producatorul mexican de ciment detinut de catre miliardarul Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om al planetei, si Antonio del Valle, poarta negocieri cu francezii de la Lafarge pentru a achizitiona operatiunile Lafarge pe piata din.

FOTO Aretatuate26 de cuvintealese la nimerealasi vrea sa ajunga cel mai celebru barbat din lume

Un tatuaj este un insemn pe care il vei purta toata viata, insa canadianul Vin Los nu s-a gandit la acest lucru cand si-a facut cele 24 de tatuaje, o parte din acestea impodobindu-i intregul chip.

FOTO Aretatuate24 de cuvintealese la nimerealasi vrea sa ajunga cel mai celebru barbat din lume

Un tatuaj este un insemn pe care il vei purta toata viata, insa canadianul Vin Los nu s-a gandit la acest lucru cand si-a facut cele 24 de tatuaje, o parte din acestea impodobindu-i intregul chip.

Politia din UK testeaza cel mai rapid sistem de recunoastere faciala

Marea Britanie este probabil cea mai supravegheata tara din lume, cu ajutorul unui sistem de peste 6 milioane de camere video CCTV. Probabil din acest motiv, politia din Londra intentioneaza sa aduca imbunatatiri semnificative acestui sistem, cu ajutorul unor camere pe care le vor purtachiar politistii aflati in misiune. in ajutorul acestui sistem de supraveghere foarte complex, vine un software de la dezvoltatorul NEC, numit NeoFace. NeoFace este un sistem de recunoastere faciala, care poate prelua imagini instant de pe [].

Faze tari: Limba romana este folosita oficial in 20 de tari. Pe ce loc se afla in topul celor mai vorbite limbi din lume?; Cercetatorii au gasit in mumia Omului Gheturilor urme de ADN care nu este uman; A lasat imperiul de un miliard de dolari sa se faca

Un baiat de 9 ani din Africa de Sud a devenit cel mai tanar mire din lume. S-a recasatorit cu o femeie de 62 de ani. Saneie Masilela, in varsta de doar noua ani, a devenit pentru a doua oara cel mai tanar mire din lume, dupa ce. Un canadian si-a tatuat la intamplare cuvinte pe cap si corp pentru a ajunge cel mai cunoscut barbat din lume. In varsta de 24 de ani, Vin Los, este deja in atentia unor agentii de modelling. Tanarul a inceput sa-si tatueze pe chip.

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax.

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )