Libnet.ro
UNICEF

13:00

Clotilde Armand despre lupta partidului sau: Nu capitulam! Miza e mai mult decat aceste alegeri, e procesul democratic in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Clotilde Armand despre lupta partidului sau: Nu capitulam! Miza e mai mult decat aceste alegeri, e procesul democratic in Romania (VIDEO)

Candidata pentru Sectorul 1 al Capitalei din partea USB, Clotilde Armand a vorbit despre lupta pe care a dus-o partidul sau in timpul alegerilor locale din 7 iunie. Chiar daca au pierdut aceasta a declarat. continuă pe B1

Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral Sector 1: E un abuz complet

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, apreciaza ca decizia Biroul de circumscriptie al Sectorului 1 de a respinge cererea de renumarare a buletinelor de vot din mai.

Clotilde Armand explica de ce a cerut renumararea voturilor: Sunt niste informatii care ne fac sa ne punem niste intrebari. Nu as dori sa discreditez pe nimeni, poate fi o coincidenta. E dreptul nostru sa verificam

Clotilde Armand, candidatul USB la Primaria sectorului 1, a declarat pentru HotNews. ro ca doreste renumararea buletinelor de vot la sectiile unde USB nu a avut reprezentanti, deoarece aici a pierdut mai mult decat la celelalte sectii. Clotilde Armand spune ca nu vrea sa discrediteze pe nimeni, insa daca exista suspinciuni, este bine sa fie verificate, acesta fiind dreptul ei.

Laura Chiriac, gata sa o dea in judecata pe Clotilde Armand

Fosta candidata ALDE la Primaria sectorului 1, Laura Chiriac, e gata sa o dea in judecata pe candidata USB, Clotilde Armand. Dna Armand ne declara ca domnia sa si sotul sunt singurii absolventi de MIT.

Rasturnare de situatie la sectorul 1: Clotilde Armand pierde alegerile, in favoarea candidatului PSD, Dan Tudorache (Rezultate provizorii BEC)

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul, coboara pe locul al doilea, arata cele mai noi date provizorii oficiale. Noile date arata ca Clotilde Armand a obtinut 28,73% din voturi, iar Danie.

Clotilde Armand ii raspunde Gabrielei Firea: Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai ca nu Nicusor Dan ci Dragnea a incalcat legea

Clotilde Armand, candidatul USB la sectorul 1, i-a raspuns, marti seara, pe facebook, Gabrielei Firea care l-a acuzat pe Nicusor Dan ca a continuat sa-si faca campanie elctorala si in ziua votului incalcand astfel legea. Ca membra in partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea stie desigur din proprie experienta ce inseamna falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai ca nu Nicusor Dan ci Dragnea a incalcat legea. , a scris Clotilde pe contul sau de facebook.

Nicusor Dan: Am cerut renumararea voturilor in 18 sectii din Sectorul 1, unde numarul mare de voturi nule a coincis cu un numar redus de voturi pentru Clotilde Armand

Nicusor Dan a anuntat marti, pe Facebook, ca a cerut renumararea voturilor in 18 sectii de votare din Sectorul 1, unde s-a constatat ca numarul mare de voturi nule a coincis cu un numar redus de voturi pentru Clotilde Armand.

APADOR-CH protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea lui Clotilde Armand

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea prin care Clotilde Armand a cerut renumararea voturilor in 18 sectii si sustine ca este nevoie de modificari urgente in legea electorala, care sa nu mai permita suspiciuni in privinta corectitudinii alegerilor.

Clotilde Armand: Vom contesta la BEC decizia Biroului Electoral de la Sectorul 1. Putem ajunge si la tribunal, invoca exceptia de neconstitutionalitate in privinta votului intr-un tur

Uniunea Salvati Bucurestiul va contesta la BEC decizia Biroului electoral al Sectorului 1 de a respinge renumararea voturilor, a declarat Clotilde Armand la RFI.

Clotilde Armand : USB va contesta la Biroul Electoral Central decizia privind renumararea voturilor in mai multe sectii din Sectorul 1

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, miercuri dimineata, ca nu va renunta la initiativa privind renumararea voturilor.

Clotilde Armand: Va trebui sa ma sustineti pentru a obliga PSD sa fie mai corect

Candidatul USB pentru primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a calificat decizia Biroului Electoral de sector de a respinge renumararea voturilor ceruta de USB drept 'un abuz.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )